loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter
Emlid Reach RS+ Emlid Reach RS+ Emlid Reach RS+
Populär!
11 150 kr
RTK GNSS mottagare med en app som styrenhet. Reach RS+ för uppmätning, kartläggning och datainsamling med centimeter-noggrannhet.
22 300 kr
RTK GNSS-mottagare med en app som styrenhet. Reach RS+ för uppmätning, kartläggning och datainsamling med centimeternoggrannhet. Kit med två enheter för ett förmånligare paketpris.
3 395 kr
Lodstav till Reach RS/RS+/RS2 som uppfyller nödvändiga krav för de flesta vanliga mätändamål. Användning i förhållanden mellan -10 och +40 °C. Materialvalet säkrar en lång livslängd under normala förhållanden.
1 495 kr
TriPod till Reach RS2 som uppfyller nödvändiga krav för de flesta vanliga mätändamål. Användning i förhållanden mellan -10 och +40 °C. Materialvalet säkrar en lång livslängd under normala förhållanden.
19 625 kr
Zeno Tab 2 har utvecklats för att prestera i extrema arbetsförhållanden och omfattar en robust Android-surfplatta med stor skärm som är enkel att avläsa även i starkt solsken.
21 650 kr
Reach RX - Lätt att ställa in. Addera bara NTRIP-abonnemang. Använder Bluetooth vilket gör att du kan ansluta och börja mäta på några sekunder. Inga inställningar att göra fel.
Emlid Network Base and Rover Kit Emlid Network Base and Rover Kit
Nyhet!
42 999 kr
Denna kombo inkluderar Reach RS2+ som du kan använda som basstation och Reach RX med Survey Pole. Använd Emlid NTRIP Caster för att skicka korrigeringar från bas till rover. Paketet innehåller även 2 snabbladdare.
Visar 1-29 av 29 objekt

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in