loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Air 2S Fly More Combo

Kraftfull drönare i litet format med 1"-sensor. Fly More Combo innehåller ett batterihubb, en axelväska, ett ND-filteruppsättning, tre flygbatterier och andra praktiska tillbehör, så du kan resa med färre begränsningar och mer kreativitet.
14 999 kr
354 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Finns i lager 440 st
Artikelnr:
CP.MA.00000350.01
Varumärke:
Produktbeskrivning

Allt i ett

- Intelligenta flyglägen och QuickShots

- Ocusync 2.0 Videokommunikation

- Level 5 vindmotstånd

- 249 gram, ultralätt och portabel

- 31 min max flygtid

- Ultraklar 4K-video

 • 5.4K-video
 • 34 min max flygtid
 • 1" sensor
 • ADS-B
 • Ocusync 3.0
 • APAS 4.0

Från och med 1/1/2021 krävs drönarkort för att flyga de flesta drönare (250g) i Sverige och Europa.1
Dessutom är det viktigt att du som drönarpilot är medveten om övriga gällande lagar- & regler och kan utföra säkra flygningar.

Vi rekommenderar Drönarakademin som har ett brett utbud av kurser:

 • Lär dig flyga drönare från grunderna och bli en pålitlig drönarpilot.
 • Gå den förberedande webbutbildning för att klara Transportstyrelsens A1-A3-prov.
 • Lär dig skapa professionella ortofoton, 3D-modeller och volymberäkningar

Stor värld, stor sensor

DJI Air 2S är utrustad med en 1-tums bildsensor och stora 2,4 μm pixlar, och har kapacitet för 5,4 K / 30 fps och 4K / 60 fps video. Fånga när som helst med den rika tydligheten och de autentiska färgtonerna det förtjänar för resultat som förvånar.

Slå på natten

Fånga världens lockelse, även när den mörknar. Tack vare ett högt dynamiskt omfång, hög upplösning och noggrann färgåtergivning är även scener med svagt ljus skarpa och levande.

En miljard färger

Fördjupa dig helt i alla nyanser i din miljö. Den 10-bitars Dlog-M-färgprofilen kan spela in upp till en miljard färger och behålla alla små detaljer.

Fota / filma RAW

RAW-formatfoton med ett dynamiskt intervall på upp till 12,6 stopp fångar mer visuell information i varje scen, även när ljusförhållandena är dåliga eller komplexa. Detta ger mer flexibilitet vid efterbehandling, vilket ger skaparna fler möjligheter att få det utseende de vill ha.

Intelligent HDR

Intelligent HDR-teknik sammanfogar flera bilder automatiskt, vilket ökar det dynamiska utbudet av bilder utan efterbehandling. Det betyder mer nyanserade detaljer i både höjdpunkter och skuggor för rikare bilder med större djup.

Hyperlapse och panorama

Påskynda tid och rörelse med ett enda tryck genom att skapa en slående hyperlaps. Du kan också ta större, mer detaljerade bilder av din omgivning med panorama.

Autonoma funktioner

Smarta funktioner, perfekta tagningar

MasterShots och FocusTrack förvandlar enkelt alla äventyr till filmer utan problem.

Nästa utveckling av QuickShots, MasterShots, är en avancerad autonom funktion som ger användarna de bästa bilderna på vilken plats som helst med bara ett tryck. Välj bara ditt objekt så utför drönaren tio olika manövrar i följd, håller ditt motiv mitt i centrum och genererar en kortfilm efteråt.

Händelsernas centrum

FocusTrack har Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 och Point of Interest 3.0, vilket gör det enkelt för DJI Air 2S att följa eller cirkulera ditt objekt.

Spotlight 2.0

Kameran förblir centrerad mot ett objektet när du flyger i en spiral eller tar närbilder. Zoomfunktionen möjliggör också tydliga bilder på avstånd för ökad säkerhet.

ActiveTrack 4.0

Följ ditt objekt medan den självständigt undviker hinder. Även om objektet försvinner tillfälligt kan du snabbt återuppta spårningen under flygningen.

Point of Interest 3.0

Ta enkelt en perfekt cirkelvideo medan du håller ditt objekt centrerat.

Känn flygningen

Oroa dig mindre, upptäck mer

Kombinationen av bärbarhet, säkerhet och autonom teknik gör att du kan spendera mer tid på att njuta av flyg och mindre tid på att oroa dig för dem. Ta DJI Air 2S tryggt upp till himlen, varje flygning.

Miljöavkänning

DJI Air 2S har förmågan att uppfatta sin miljö i fyra riktningar: upp, ner, framåt och bakåt. Algoritmerna för Advanced Pilot Assistance System (APAS 4.0) har förbättrats ytterligare, vilket gör att DJI Air 2S autonomt kan undvika hinder i mer komplexa scenarier och i höga hastigheter.

Säkrare med ADS-B

DJI Air 2S ger ett extra lager av luftrumssäkerhet med det branschledande AirSense-säkerhetssystemet. Få automatisk information om flygplan och helikoptrar i ditt område som sänder ADS-B-signaler, visar flygplan på en karta och ger ljud- och visuella varningar via DJI Fly-appen för att hjälpa dig hålla drönaren ur vägen för dessa flygplan.

Specifikationer
CP.MA.00000350.01
Omdömen
Relaterade produkter
11 640 kr
Med en 1-tums CMOS-sensor, kraftfulla autonoma funktioner och en kompakt kropp som väger mindre än 600 g, är DJI Air 2S den ultimata drönaren för flygfotografer på resande fot.
29 990 kr
Fånga legendariskt innehåll med en 4/3 CMOS Hasselblad-kamera och njut av en smidig flygning med rundstrålande hinderavkänning i alla riktningar. Här i kombination med fler batterier, transportväska med mera.
Nyligen visade produkter
14 999 kr
Kraftfull drönare i litet format med 1"-sensor. Fly More Combo innehåller ett batterihubb, en axelväska, ett ND-filteruppsättning, tre flygbatterier och andra praktiska tillbehör, så du kan resa med färre...

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
 • Leveranstid 2-4 vardagar.
 • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in