loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Inspire 2 - X7 Standard Kit

Bildkvalitet, kraft och intelligens för att tillgodose behoven hos professionella filmskapare. Paket med Zenmuse X7+ 16mm lins samt originalkontroll (ej Cendence).

109 715 kr
2588 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Finns i lager 3 st
Artikelnr:
CP.IN.00000011.01
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Inspire 2 är en riktig arbetshäst. Det finns mängder av kameror och tillbehör, vilket gör Inspire 2 till en av de mest populära drönaren för professionellt arbete för film och foto. Inspire 1 var en revolutionerande drönare när den släpptes i slutet av 2014, och en del av det som gjorde den så bra finns naturligt kvar på Inspire 2, som den fällbara armkonstruktionen som ser till att ingen del av drönaren syns i bild, även under de mest extrema flygförhållandena.Listan med möjligheter är lång

DJI Inspire 2 har en nyutvecklad bildprocessor, där hanteringen av data flyttat in i chassit istället för direkt i kameran som på sin föregångare och dess kameror. Videoupplösningen är maximalt 5,2K i CinemaDNG eller Apple ProRes. Att fånga snabba actionscener går enkelt, då drönaren accelererar från 0-80 km/h på fem sekunder, når en toppfart på 93 km/hoch har max stighastighet på 6 m/s.

Batterierna är två till antalet vid varje flygning, och ger ökad säkerhet i form av redundans, och en flygtid på 27 minuter med kameran Zenmuse X4S. Alla batterier har egen inbyggd uppvärmning, vilket gör det möjligt att flyga även i lägre temperaturer (-20 °C).

Inbyggd FPV kamera

Ett uppgraderat videoöverföringssystem med dubbla signalfrekvenser och två separata kanaler, klara att både ge strömmande video från den inbyggda FPV-kameran och huvudkameran samtidigt. Detta förenklar samarbetet mellan pilot och kameraoperatör, och är en mycket uppskattad funktion.Säkerhet

Bredvid FPV-kameran sitter två Visionsensor, som tillsammans med övriga sensor uppåt och nedåt konstant skannar omgivningen, och väjer eller stannar för fysiska hinder. Sensorerna framåt har en räckvidd på upp till 30 m, vilket möjliggör flygning upp till 54 km/h med sensorerna påslagna.Intelligenta flyglägen

Att flyga aktivt, och samtidigt koncentrera sig på kamerans rörelser är inte alltid enkelt. I synnerhet inte när det skall ske i närmare 100 km/h. Detta råder DJI bot på med en mängd olika intelligenta flyglägen.

Spotlight Pro
Spotlight Pro är ett kraftfullt bildalgoritmiskt spårningsläge som gör att även ovana piloter klarar av att gå till komplexa och dramatiska videosekvenser. Med bildanalys låses det tilltänkta objektet i bild under flygning. I Quick Mode börjar du direkt att tracka objektet, och i Composition Mode trackar du längs med en fördefinierad rutt.

QuickSpin
Om kameran når sin maximala rotationsgräns åt något håll, roterar Inspire 2 automatiskt runt i samma riktning för att helt fritt kunna snurra kameran utan begränsningar. Allt detta sker helt automatiskt utan att påverka flygning och videoresultat.

TapFly
Klicka i bilden, och Inspire 2 flyger dit. Du kan i detta läget också bestämma hastigheten, och koncentrerar dig sedan på kamerans rörelser i stället.

ActiveTrack
Markera ett objekt i bilden genom att dra en ruta kring det. Inspire 2 följer sedan efter objektet, samtidigt som den försöker behålla samma perspektiv hela tiden. Du kan närsomhelst styra om drönaren i nya vinklar, och när du släpper behåller den vinkeln även i rörelser.

Smart Return To Home
Under flygning spelas videodata in i bakgrunden. Denna video används för att kunna hitta tillbaka till startposition om du förlorar radiosignalen. Med bildanalys kan Inspire 2 förstå vart den har varit, och kan flyga samma rutt tillbaka, för att på så vis undvika eventuella hinder i dess väg.

Förbättrad video- och kommunikationslänk

Räckvidden på styrning och videoöverföring är upp till 4 km för Europaversionen. Du kan styra alla funktioner helt själv, eller addera ytterligare en standardkontroll eller senaste Cendence för att på ett enklare sätt dela upp arbetsuppgifter. Sändningen kan alterneras mellan 2,4 Ghz och 5,8 Ghz. Den sistnämnda frekvensen ger kortare räckvidd, men kan vara ett bra alternativ i stadsmiljöer eller på andra ställen där det finns många störningskällor på konventionella 2,4 Ghz-bandet. Pilot och kameraman kan stå uppemot 100 m ifrån varandra i Dual Remote Setup.

Broadcast Mode
Det går att skicka video direkt från Inspire 2 i formatet 1080i50 eller 720p60 till exempelvis en sändarbuss. En extra handkontroll används då som mottagare och kopplas samman via HDMI. Om man istället adderar en Cendence handkontroll kan man använda SDI koppling istället.Detta ingår i förpackningen

1 x Inspire 2 drönare
1 x Zenmuse X7
1 x DL-S 16mm F2.8 ND ASPH lins (för Zenmuse X7)
1 x Handkontroll standard
4 x Propellerpar
2 x Intelligenta batterier (TB50)
1 x Laddare + nätkabel
1 x Laddhubb + nätkabel
1 x USB-kabel
1 x MicroSD kort 16 GB
1 x Kalibreringsplatta för visionssystemet
3 x Gimbaldämpare
1 x Monteringssats för propellrar
1 x Transportväska (räknas som leveransförpackning)

Specifikationer
CP.IN.00000011.01
Omdömen
Vanliga frågor
Relaterade produkter
Inget att visa
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in