loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Matrice 210 V2

Den ultimata drönarplattformen för produktivitet kombinerat med en robust design och enkel konfiguration för en mängd olika industriella applikationer. M200-serien V2 har förbättrat styrsystem, flygprestanda samt datasäkerhetsfunktioner.

91 999 kr
2147 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Ej i lager
Artikelnr:
CP.EN.00000054.01
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Matrice 210 V2

Matrice 210 V2 tar ytterligare steg framåt med nya funktioner gentemot sin föregångare med senaste överföringstekniken OcuSync 2.0, TimeSync för fotogrammetri och korrekt geotaggning till kamerans CMOS-sensor samt nya dataskyddsåtgärder som AES-256-kryptering.

Matrice 210 V2

Stabilare signalöverföring

Drönaren är försedd med den senaste överföringstekniken från DJI kallad OcuSync 2.0. Det ger en stabilare överföring generellt och samtidigt längre räckvidd upp till 5 km (CE-standard Europa). För att säkerställa överföring i miljöer med många störningskällor kan drönaren helt automatiskt växla mellan flera olika kanaler samt frekvensbanden 2,4 Ghz eller 5,8 Ghz för att optimera och säkerställa en stabil överföring.

Kalibrera drönaren för olika sensorer

Vid flygningen med flera sensorer eller med tredjepartslösningar kan användaren förändra drönarens COG (Center of Gravity) direkt i DJI Pilot appen för säkrare flygning. Det betyder att drönaren på så vis anpassar sig mot eventuell obalans och tar hänsyn till detta under framförallt startögonblick och under flygning.

TimeSync

TimeSync-systemet som introducerades till Phantom 4 RTK finns nu också integrerat fullt ut i Matrice 210 V2. Systemet övervakar kontinuerligt flygsystem, kamera samt GPS-modul och ger absolut geografisk positionering utifrån CMOS-sensorns mittpunkt i alla lägen. Detta är av yttersta vikt för att få pålitlig geografisk noggrannhet när drönaren skall användas för fotogrammetri och GIS.

Antikollisions Beacon

Matrice 210 V2 är utrustad med en anti-kollision beacon under- och övertill vilket gör drönaren fullt synlig på natten eller i skymning vilket ökar flygsäkerheten och synlighet. Önskas diskret flygning kan både beacon och alla annan positioneringsbelysning stängas av vid exempelvis hemliga operationer.

Matrice 210 V2 Beacon

DJI AirSense

Med hjälp av den inbyggda ADS-B-mottagaren förbättrar DJI AirSense-tekniken luftrumssäkerheten genom att automatiskt ge operatören information om närliggande flygplan och helikoptrar i realtid. Ingen information om din egen position skickas ut.

DJI AirSense

1-Click uppgradering

För att förenkla handhavandet kan numera drönare, handkontroll, kameror (Zenmuse X5S, Zenmuse X7) numera uppdateras med hjälp av ett enda klick direkt i DJI Pilot appen.

DJI 1-Click Upgrade - Matrice 210 V2

Obstacle Avoidance

För att undvika att kollidera med hinder har Matrice 210 V2 antikollisionssensorer placerade framåt, uppåt och nedåt. Sensorerna stoppar drönaren eller får den att ta en annan väg.

DJI Matrice 210 V2 kollisionssensorer

Dubbla batterier vid drift

Matrice 210 V2 flyger med dubbla batterier vilket ger en maximal flygtid på 38 minuter utan last. Förutom lång flygtid innehåller batterierna uppvärmningsteknik som gör den lämpad att flyga i kalla klimat ända ner till -20°C eller upp till 50°C.

Kompatibla sensorer

Matrice 210 V2 lämpar sig väl till flertalet olika industriella tillämpningar. Det går snabbt och enkelt att byta sensor för olika behov. Matrice 210 V2 kan flygas med två sensorer samtidigt och samlar in video eller foto i samma ögonblick från båda sensorer. Kamerornas rörelser kan synkroniseras eller styras individuellt.

Kompatibla kameror till Matrice 210 V2

Zenmuse X7

Zenmuse X7 är en erkänt bra RGB-kamera med mycket hög kvalité både för video och foto. Detta är en välkommen nyhet för de branscher som har extra höga krav på bildkvalité för exempelvis fotogrammetri/GIS samt verksamma inom besiktning av olika slag.

Zenmuse XT & XT2 - Värmekameror

Det finns stöd för både Zenmuse XT och Zenmuse XT2. Flyg med fördel Zenmuse XT för att dra nytta av en något lättare startvikt vilket i sin tur resulterar i längre flygtid. Men för mer avancerade funktioner som bild-i-bild eller MSX (förstärkta konturer) rekommenderas Zenmuse XT2 som det bättre valet. Båda kameror kan levereras i 336px eller 640px och med olika linsval (FOV) beroende på användningsområde. Swedron har lång erfarenhet kring dessa kameror och kan ge goda råd innan köp vilken lins som är lämpligast för uppgiften.

Zenmuse Z30 - Zoomkamera

Vid tillfällen då det är farligt eller icke önskvärt att komma nära de objekt man vill fota eller filma är zoomkameran Zenmuse Z30 det aktiva valet med en optisk zoom på 30x. Typiska scenarion kan vara inspektioner eller vid spaning.

- Förberedd för tredjepartsintegrationer

Med hjälp av DJI Payload SDK är det fullt möjligt att integrera sina egna sensorer mot Matrice 210 V2.

Toppmonterad kamera för avancerade inspektioner

Med hjälp av det medföljande fästet kan en kamera monteras uppåt för exempelvis inspektioner under broar eller liknande. Det går också att flyga med en kamera monterad uppåt och nedåt samtidigt.

Toppmonterad kamera Matrice 210 V2

Kompatibla appar och lösningar

- DJI Pilot

DJI Pilot är en app utvecklad speciellt för företagsanvändare för att kontrollera och anpassa sina DJI-drönare. Med utveckling speciellt anpassad för M200-serien V2 optimerar DJI Pilot din flygförmåga för bästa prestanda.

- DJI FlightHub

DJI FlightHub är en one-stop-lösning för hantering av din drönarverksamhet. Har fullt stöd för stora organisationer att effektivt skala sina flygoperationer. Kompatibel med M200-serien V2 samt andra DJI drönare.

Vad ingår i paketet?

1 x Matrice 210 V2 drönare
1 x Cendence S handkontroll
1 x CrystalSky 7.85 tum skärm (ULTRA)
4 x Propellerpar
2 x Batterier (TB55)
1 x Batteriladdare
1 x Batterihubb
1 x Nätsladd
1 x USB till USB-sladd
1 x Hållare för mobil enhet
2 x WB37 batteri
1 x WB37 laddhubb (WCH2)
1 x Fäste för CrystalSky till handkontroll
1 x USB förlängningskabel
1 x Nackrem handkontroll
1 x microSD-kort 64GB
1 x Enklare transportväska/leveransförpackning
1 x Verktygssats
3 x Gimbal dämpare (gummi)
1 x Gummiskydd styrspakar Cendence
1 x Cendence Control Stick Cover Mounting Key
2 x CrystalSky skruv
6 x Rear Port skruv

Specifikationer
CP.EN.00000054.01
Omdömen
Relaterade produkter
Inget att visa
Nyligen visade produkter
91 999 kr
Den ultimata drönarplattformen för produktivitet kombinerat med en robust design och enkel konfiguration för en mängd olika industriella applikationer. M200-serien V2 har förbättrat styrsystem, flygprestanda samt...

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in