loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

Hoodman - Magnetiskt skärmskydd till Smart Controller

Hoodman Sunshade Hood-modellen HSC monteras magnetiskt på DJI Smart Controllers för att ge drönarpiloter bästa möjliga bländningsfria utomhusvisning. Hoodmans 4-sidiga huva blockerar ljus från skärmen från alla fyra sidor.
589 kr
14 kr/mån
Lägsta finansieringsbelopp är 2 400 kr.
- Inklusive moms
Finns i lager 28 st
Artikelnr:
HSC
Varumärke:
Produktbeskrivning
Hoodman Sunshade Hood-modellen HSC monteras magnetiskt på DJI Smart Controller för att ge drönarpiloter bästa möjliga bländningsfria utomhusvisning. Hoodmans 4-sidiga huva blockerar ljus från skärmen från alla fyra sidor.

Den nedre panelens utskärning underlättar åtkomst till pekskärmen utan att kompromissa med bländningslättnad. Huvfoten har 6 magneter som monteras på en bult på en svart pulverlackerad metallram runt LCD-skärmen. Den medföljande sexkantsnyckel och monteringsskruvarna har åtkomst till de två gängade hålen i styrenheten. Ytterligare monteringsstolpar är inbyggda i monteringsramen för montering av snoddar och stativfästen.

De främre hörnen på Smart Controller solskyddshuv är tillverkade av flexibelt material som skjuter ut ur vägen för obegränsad joystickrörelse. För att se LCD-skärmens främre hörn ger ett enkelt tryck ut ur huven på huven fri hörnvisning. Sunshade Hood-basen mäter 5,25 tum horisontellt och 3,8 tum vertikalt och 5 tum djupt. Sunshade Hoods fälls platt för enkel förvaring och transport. (Smart Controller ingår ej. Endast för SC, ej SC Enterprise).
Specifikationer
HSC
Omdömen
Relaterade produkter
64 199 kr
Fånga exakta detaljer i alla uppdrag med Mavic 2 Enterprise Advanced - en mångsidig men ändå kompakt drönare som innehåller en hel del prestandauppgraderingar. Kommer med en högupplöst termisk kamera och visuell...
4 990 kr
Ground Control Point Kit består av 5 st cirkulära mattor med en diameter på 0,9 m och är individuellt uppmärkta med numren 1 - 5. Setet är av hög kvalité och tål att användas om och om igen. Levereras i en bekväm...
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in