loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Osmo Mobile 6

Intelligent smartphonestabilisator.
 • 3-axlad stabilisering
 • QuickLaunch
 • Portabel och vikbar
 • ActiveTrack 5.0
 • Inbyggt förlängningsarm
 • Enkel att lära sig
1 999 kr
47 kr/mån
Lägsta finansieringsbelopp är 2 400 kr.
- Inklusive moms
Finns i lager 995 st
Artikelnr:
CP.OS.00000213.01
Varumärke:
Produktbeskrivning
Intelligent smartphone-stabilisator fullspäckad med kreativa funktioner.

Den är inte bara kompakt och hopfällbar för att passa i handflatan, utan startar också automatiskt när den är utfälld för att ta bilder med ett ögonblicks varsel. Få dynamiska vinklar och perfekta selfies genom att använda den inbyggda förlängningsstaven. En mängd intelligenta funktioner står till ditt förfogande. DJI Mimo-appen underlättar effektiv fotografering, redigering och delning, så att du kan fånga varje oförglömligt ögonblick.


Fördelar

 • Enkelt och snabbt att montera telefonen i gimbalen med magnet
 • Gimbalen stabiliserar din mobil för att dina filmer ska bli skakfria
 • Kompakt- och hopfällbar design
 • Inbyggd förlängningsstav för snygga selfies och unika vinklar
 • Du får med ett ministativ så gimbalen kan stå av sig själv
 • Upp till 6,5 timmars batteritid
 • Anslut din mobil via Bluetooth och DJI Mimo-appen
 • Videoklippen blir följsamma när du går eller följer en person

Kompakt och bärbar design med magnetisk mobilhållare


Kompakt och bärbar

Den kompakta- och hopfällbara designen gör den enkel att alltid packa med och med den magnetiska telefonklämman med snabbkoppling kan du komma igång snabbt, utan att behöva ta bort ditt telefonfodral. Det betyder att du enkelt kan ta med den på alla dina äventyr.

DJI Osmo Mobile 6 är utrustad med 3-axlig stabilisering


3-axlig stabilisering

Med 3-axlig stabilisering kan du fånga smidiga, förlustfria, on-the-move-videor som imponerar. Osmo Mobile 6 integrerar DJI:s avancerade stabiliseringsteknik som ger starka, stabila och skakfria resultat till hands. DJI har nämligen utvecklat några av de smartaste algoritmerna för att gimbalen ska anpassa sig och kompensera utefter dina rörelser medan du filmar.

Vacker och ergonomisk design

Den nya färgen [Slate Grey] är elegant, snygg och fläckbeständig. Med en förbättrad ergonomisk design och halkskydd, ligger Osmo Mobile 6 tätt i handen.

Inbyggd förlängningsstav

Få med alla på bilden! Den inbyggda förlängningen gör att ingen lämnas utanför, inkludera fler vänner, husdjur eller vackra landskap i alla bilder. Ta dynamiska selfies från högre eller lägre vinklar. Förläng handtaget för att utöka de kreativa möjligheterna.

Smarta lägen för smidig hantering

Följ

I Follow-läget följer kameravyn gimbalens panorerings- och tiltrörelser och förblir stabil under rullningar. Det här läget är lämpligt för fotografering uppåt, nedåt och diagonalt.

Tiltlås

Kameravyn följer bara gimbalens panoreringsrörelse och förblir stabil under lutning och rullning – perfekt för att fotografera horisontellt eller för att flytta runt ett motiv.

FPV

I FPV-läge följer alla tre axlarna på gimbalen huvudkroppens rörelse. Detta är underbart för dynamisk filmning av stillastående motiv som landmärken, byggnader eller statyer.

SpinShot

Tryck joysticken åt vänster eller höger för att kontrollera rotationen av kameravyn och skapa dynamiska bilder.

Skapa häpnadsväckande filmer med de kreativa videolägena

Timelapse

Förvräng tid och rum med Timelapse, Motionlapse och Hyperlapse. Med enkla Motionlapse-mallar kan du blanda vackra ögonblick till imponerande klipp.

DynamicZoom

Använd lägena Move In och Move Out för att få stretchande och komprimerande visuella effekter för att skapa fantastiska dynamiska rörelser med din telefon.

Gestkontroll

Gestkontroll gör det enkelt att ta en selfie eller ett gruppfoto. Att ta en bild eller starta en video har aldrig varit så bekvämt.

Panorama

Fotografera bilder som sträcker ut sig över flera bildbredder och få med mer av din omgivning med panoramaläget. Prova tre panoramalägen: 3x3, 240° eller CloneMe som finns tillgängliga för din kreativa vision. Försök så får du se.

Levereras med

 • DJI Osmo Mobile 6
 • Magnetisk klämma till mobil
 • Mini-stativ
 • Strömkabel (USB-C)
 • Förvaringsfodral

DJI Osmo Mobile 6 levereras med flera olika tillbehör
Specifikationer
CP.OS.00000213.01
Omdömen
Relaterade produkter
6 150 kr
Klarar en belastning upp till hela 3 kg Tillverkad i kolfiber för att minimera vikten En 1,8” OLED-touchscreen ger dig snabb överblick av dina inställningar
8 020 kr
Komplett paket med gimbal, fokusmotor och monteringstillbehör Klarar en belastning upp till hela 3 kg En 1,8” OLED-touchscreen ger dig snabb överblick av dina inställningar
12 450 kr
RS3 Pro är uppföljaren till DJIs RS2. RS3 har samma lastkapacitet på 4,5kg som sin föregångare men har designats för att användas ihop med avancerade DJI tillbehör.
9 780 kr
RS3 Pro är uppföljaren till DJIs RS2. RS3 har samma lastkapacitet på 4,5kg som sin föregångare men har designats för att användas ihop med avancerade DJI tillbehör.
Nyligen visade produkter
1 999 kr
Intelligent smartphonestabilisator. 3-axlad stabilisering QuickLaunch Portabel och vikbar ActiveTrack 5.0 Inbyggt förlängningsarm Enkel att lära sig

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
 • Leveranstid 2-4 vardagar.
 • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in