loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Zenmuse X7 (Utan lins)

Zenmuse X7 är en kompakt Super 35-kamera med en integrerad gimbal skapad för avancerat filmskapande och som ger fantastisk upplösning och bildkvalitet. Fungerar tillsammans med Inspire 2.

33 590 kr
784 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Finns i lager 2 st
Artikelnr:
CP.BX.00000028.01
Varumärke:
Produktbeskrivning

dji-zenmuse-x7-main-1.jpg

Zenmuse X7 är en kompakt Super 35-kamera med en integrerad gimbal gjord för avancerat filmskapande och som ger fantastisk upplösning och bildkvalitet. Kompatibiliteten med Inspire 2 erbjuder det bästa inom professionell flygfotografi på en helt ny nivå än tidigare.

En 24Mp CMOS-sensor med 14 stop och med ett dynamiskt omfång som bevarar detaljer och erbjuder både 6K CinemaDNG och 5.2K Apple ProRes med stöd för kontinuerlig RAW-burstfotografering vid 20 fps och 24 MP stillbilder. X7 introducerar också DL-Mount, världens första integrerade linsfäste som snabbt möjliggör växling mellan fyra tillgängliga primära objektiv. För sömlös redigering behåller ett nytt DJI Cinema Color System korrekta färger för enklare efterbehandling. Dessa senaste innovationer gör det möjligt för filmskapare att nå nya höjder och fånga scener som de faktiskt ser ut med DJI Zenmuse X7.

Fulländad ingenjörskonst

X7 använder en Super 35-sensor och dess höga skrivhastighet stöder RAW-utgång vid 6K / 30 fps och 3.9K / 59.94 fps. Pixelstorleken når 3,91 μm och sensorns diagonala längd är 26,6 mm vid inspelning. En sensor i den här storleken ger en högre ljuskänslighet med ett dynamiskt omfång på 14 stop - mycket bredare än de 12.8-stopp som finns på Zenmuse X5S. Dessutom är SNR på X7 46 dB, 8 dB högre än X5S och tonintervallet är så hög som 9,41 bitar. Alla dessa funktioner erbjuder obegränsade kreativa alternativ för ett bättre arbetsflöde i de mest krävande situationerna på set.

DJI DL-Mount System

Genom användandet av ny FSI-Cu-teknik har sensorn på X7 en tunnare sammankoppling vilket gör att ljuset når sensorn via en större infallsvinkel för ökad ljuskänslighet. Detta möjliggör mer kompakta objektivfästen utan att tumma på den utmärkta bildkvaliteten. DL-Mountens brännvidd är mindre än 17 mm - ungefär 1/3 av storleken på en PL-Mount. En sådan kompakt montering innebär att X7 endast väger ca 630 g med monterad lins. Tillsammans väger X7 och Inspire 2 bara 4 kg med möjlighet att fånga samma utmanande foto som mer tunga uppsättningar som kan väga upp till 40 kg.

DL Linser

DJI erbjuder fyra primära objektiv för DL-Mount-systemet med brännvidd från 16-50 mm och upplösningar på upp till 8K. De fyra linserna är gjorda av lättviktig kolfiber och designad av världsledande optikteam och har avancerad teknik speciellt utformat för X7:ans avancerade bildsensor.

Mer kreativ potential

För att frigöra X7:ans fulla potential har CineCore bildbehandlingssystemet på Inspire 2 uppgraderats till CineCore 2.1. Den kan spela in 6K / 30fps CinemaDNG och 5.2K / 30fps Apple ProRes, vilket ger mer kreativa alternativ i efterproduktionen. Ett helt nytt EI-läge har integrerats i CineCore 2.1, som kan spela in högkvalitativa bilder på olika nivåer av känslighet. Dessutom bidrar det uppgraderade bildbehandlingssystemet till att begränsa bildartefakter och brus, vilket ger mer detaljer samtidigt som man adopterar ett förbättrat system för korrigering av mörk nivå för biografiska bilder på proffsnivå. Förutom förbättrad bildbehandling har CineCore 2.1 också ett nytt färgsystem, vilket ger professionella filmskapare mer kreativ flexibilitet i efterproduktionen.

DJI Cinema Color System

Det nya färgsystemet består av en ny D-Log-kurva och ett D-Gamut RGB-färgutrymme. Med professionell cinematografi i åtanke kan D-Log koda 15 stopp med dynamiskt intervall, två stopp högre än CineCore 2.0. Även under dåliga ljusförhållanden kan X7 fortfarande bevara fantastiska detaljer i skuggor och högdagrar, vilket ger mer utrymme för kreativitet i efterproduktion. D-Gamut täcker hela DCI-P3 färgutrymmet som vanligtvis används vid filmskapande. D-Gamut erbjuder också optimerad hudtonsjustering genom att flytta dessa toner till sin mest lämpliga kromaticitet, vilket garanterar att livliga färger reflekteras från varje cm av huden. Genom att använda den dedikerade 3D-LUT I färgkodning kommer hudtonerna att övergå sakta, även med stora exponeringsskillnader. Vid utformningen av D-Gamut betraktades manuell färgkodning, vilket hindrar hudtoner från att bli gula vid redigering utan 3D-LUT eller färghantering.

Specifikationer
CP.BX.00000028.01
Omdömen
FAQ
Relaterade produkter
12 499 kr
RS3 Pro är uppföljaren till DJIs RS2. RS3 har samma lastkapacitet på 4,5kg som sin föregångare men har designats för att användas ihop med avancerade DJI tillbehör.
9 790 kr
RS3 Pro är uppföljaren till DJIs RS2. RS3 har samma lastkapacitet på 4,5kg som sin föregångare men har designats för att användas ihop med avancerade DJI tillbehör.
Nyligen visade produkter
33 590 kr
Zenmuse X7 är en kompakt Super 35-kamera med en integrerad gimbal skapad för avancerat filmskapande och som ger fantastisk upplösning och bildkvalitet. Fungerar tillsammans med Inspire 2.

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in