loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

Phantom 4 RTK + D-RTK 2 Mobile Station (inkl. Tripod)

Mycket förmånligt paketpris vid köp av DJI Phantom 4 RTK och D-RTK 2 Mobile Station.

82 999 kr
1937 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Det här paketet innehåller
29 990 kr
x 1
Mobil basstation för Phantom 4 RTK, P4 Multispectral, Matrice 210 RTK V2 och Matrice 300 RTK
Ej i lager
Artikelnr:
P4RTK-COMBO
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Phantom 4 RTK

Så var den äntligen här - DJI´s första drönare med RTK för insamling av data med hög geografisk noggrannhet. Phantom 4 RTK delar i stort utseende med Phantom 4 Pro men både insida och den tillhörande appen för ruttplanering är omgjort från grunden och upp.

 

Centimeternoggrann mätning

En nyutvecklad RTK-modul finns integrerad direkt i Phantom 4 RTK vilken samlar in realtidsdata på centimeternoggrann nivå och adderar till de insamlade bildernas metadata. Strax under RTK-modulen sitter också en redundant GNSS-modul som är installerad för att upprätthålla flygstabilitet i signalfattiga regioner som i städer. etc.

Genom att kombinera båda modulerna kan Phantom 4 RTK optimera flygsäkerheten samtidigt som man säkerställer att de mest exakta positionerna fångas för komplexa kartläggningar och inspektionsflöden.

Phantom 4 RTK är enkel att integrera med flertalet olika arbetsflöden. Anslut med markstationen DJI D-RTK 2 Mobile Station, NTRIP (Nätverkskommunikation av RTCM via Internet), med hjälp av en 4G-dongel eller WiFi-hotspot eller lagra satellitobservationsdata internt i drönaren för att sedan använda för Post Processed Kinematics (PPK). Alla dessa metoder finns tillgängliga med Phantom 4 RTK.

Det hänger på tiden - TimeSync

För att dra full nytta av Phantom 4 RTKs positionssystem har DJI skapat det nya tillägget TimeSync. Detta system ser till att styrsystem, kamera och RTK-modulen är i konstant synk i förhållande till kameran CMOS-sensor för korrekt inläsning av geodata i bilderna vid varje fotoögonblick.

Stillbilder med hög kvalité

DJI´s 1-tums CMOS-sensor med 20 megapixel stillbilder är redan en välkänt bra kamera och används flitigt inom fotogrammetri. Den mekaniska slutaren minimerar risken för suddiga bilder (rolling shutter) då stillbilderna samlas in med drönaren i rörelse. Med den höga upplösningen kan Phantom 4 RTK uppnå en marksampling (GSD) på 2,74 cm vid 100 meters flyghöjd. För att säkerställa att varje Phantom 4 RTK erbjuder oöverträffad noggrannhet genomgår varje enskild kameralins en strikt kalibreringsprocess där radiella och tangentiella linsförvrängningar mäts. De förvrängda parametrarna sparas i varje bilds metadata och låter efterbehandlingsprogrammet justeras unikt för varje användare och drönare.


Specialutvecklat appverktyg för planering av flygrutter

En helt ny GS RTK app tillåter piloter att planera flygningar med Phantom 4 RTK genom två planeringslägen - Photogrammetry och Waypoint Flight - vid sidan av traditionellt flygläge. Dessa planeringslägen låter piloter planera drönarens flygrutt samt justera överlappning, flyghöjd, hastighet, kameraparametrar för ett enkelt kartläggnings- eller inspektionsflöde.

GS RTK-appen har byggts med användarna i åtanke och har därför en rad funktioner som är byggda för specifika kartläggnings- eller inspektionsflöden. Appen har implementerat direktuppladdning av KML-områdesfiler för flygplanering på kontoret innan fältjobb, ett nytt slutar-prioritetsläge för att hålla exponeringen konsekvent över alla bilder samt ett inbyggt larm för att varna piloter av ogynnsamma vindförhållanden under flygning.


Kompatibel med DJI D-RTK 2 Mobile Station

Addera DJI D-RTK 2 Mobile Station till dina Phantom 4 RTK-uppdrag vilket ger differentialdata till drönaren i realtid och skapar en exakt mätningslösning. Den mobila stationens robusta design samt OcuSync 2.0-överföringssystem garanterar att du kan få exakta data på centimeternivå med din Phantom 4 RTK under de flesta tänkbara förhållanden.


Vad ingår i paketet

1 x Phantom 4 RTK
1 x Phantom 4 RTK handkontroll med inbyggd 5.5 tum skärm (1080p)
4 x Propellerpar
2 x Drönarbatteri
1 x Nätsladd laddare
1 x WB37 batteri (till handkontroll)
1 x Laddare
1 x WB37 batterihubb
1 x Batterihubb drönarbatteri (upp till 3 batterier)
1 x Transporthållare kamera
1 x MicroSD-kort 16GB
1 x Transportväska
1 x Micro-USB kabel
1 x 4G-dongel
1 x USB-C OTG Cable
1 x USB-C kabel

1 x DJI D-RTK 2 Mobile Station

1 x DJI D-RTK 2 Base Station Tripod

Specifikationer
P4RTK-COMBO
Omdömen
Relaterade produkter
DJI Maintenance - Phantom 4 RTK DJI Maintenance - Phantom 4 RTK
Serviceplan
Från 1 590 kr
Serviceplan i tre olika nivåer för Phantom 4 RTK samt SDK. Var rädd om din investering och underhåll drönaren med jämna mellanrum för ökad flyg- och driftssäkerhet.
21 650 kr
Reach RX - Lätt att ställa in. Addera bara NTRIP-abonnemang. Använder Bluetooth vilket gör att du kan ansluta och börja mäta på några sekunder. Inga inställningar att göra fel.
DJI Matrice 30 (M30) - Guldpaket DJI Matrice 30 (M30) - Guldpaket
Guldpaket
115 319 kr
Stort DJI Matrice 30 paket med en mängd tillbehör. Inkluderar 6st drönarbatterier, batteri till handkontrollen, batteristation för laddning, extra propellrar, 128 GB sd-kort, stor landningsplatta och nackrem för...
DJI Matrice 30T (M30T) - Guldpaket DJI Matrice 30T (M30T) - Guldpaket
Guldpaket
157 419 kr
Stort DJI Matrice 30T paket med en mängd tillbehör. Inkluderar 6st drönarbatterier, batteri till handkontrollen, batteristation för laddning, extra propellrar, 128 GB sd-kort, stor landningsplatta och nackrem för...
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in