loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Mavic 2 Enterprise Dual (Thermal)

DJI Mavic 2 Enterprise Dual levereras med en RGB-kamera och värmekamera integrerad i en smidig lösning. Speciellt lämplig för dig som arbetar med Bevakning/säkerhet, SAR, Räddningstjänst. 

31 500 kr
717 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Finns i lager 37 st
Artikelnr:
CP.EN.00000286.01
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Mavic 2 Enterprise Dual

Med en totalvikt på endast 889g sätter DJI Mavic 2 Enterprise Dual en ny standard för drönare med värmekamera med sitt smidiga format och banbrytande teknik. Kamerahuset kombinerar två kameror i ett: En FLIR Lepton värmekamera och en normal RGB-kamera. Drönaren riktar sig i första hand till dig som arbetar med bevakning/säkerhet, SAR och räddningstjänst men är även utmärkt verktyg för enklare inspektioner där värmekameran kan tillföra värdefull information som vid sökning efter värmeläckage i fasader och tak eller inspektion av elledningar.

Med tanke på det smått fantastiska priset lär denna lösning även öppna upp möjligheter för nya branscher som tidigare sett ett behov men tyckt att det varit för dyrt att börja använda drönare med värmekamera. Tiden får utvisa!

DJI Mavic 2 Enterprise Dual levereras med smarta tillbehör

Drönaren levereras precis som M2 Enterprise Zoom med tre smarta tillbehör.

M2E Beacon

En starkt blinkande LED-lampa gjord för att synas. Gör din omgivning uppmärksam att en drönare är verksam inom ett område på ett avstånd ända upp till 5 km.

M2E Spotlight

Lokalisera nödställda eller använd för att lättare orientera sig i mörker. Ger en belyst yta upp till 30 meter framför drönaren i en vinkel på maximalt 45° nedåt.

M2E Loudspeaker

Kommunicera med räddningspersonal, nödställda, folksamlingar med mera i realtid. En mycket högljudd högtalare för sin storlek med en ljudnivå på 100 db på 1 meters avstånd (jämförbart att stå nära en högtalare på ett uteställe). Högtalaren uppfattas även på långa avstånd. Allt som spelas in kan lagras för att senare kunna repeteras.

Din Mavic 2 Enterprise Dual - din data

DJI har förfinat tekniken för att förbättra säkerheten före start och flygning vilket ger en förbättrad användarupplevelse. Dessutom har dessa funktioner införts för att hantera de problem som är relaterade till datasäkerhet särskilt för myndigheter och företag. Det krävs lösenord för att starta samt för att föra över data från det inbyggda minnet (24GB). Allt för att skydda sig mot att utomstående skall kunna komma åt känslig information.


Mavic 2 Enterprise Dual erbjuder tillförlitlig dokumentation

För vissa typer av användning är exakt plats och tidpunkt för en händelse en viktig faktor. Därför sparas både plats (koordinater), tid och datum i varje enskild bild som tas och informationen kan med enkelhet visas upp i efterhand.

dji-mavic-enterprise-time-date-stamp.jpg


DJI AirSense kommer med Mavic 2 Enterprise Dual

Drönaren är utrustad med ADS-B mottagare precis som på Matrice 200-serien. Tack vare att du i DJI Pilot-appen får omedelbar positioneringinformation från närliggande flygfarkoster utrustade med ADS-B sändare flyger du med mycket högre säkerhet och kan väja för eventuell annan flygtrafik. 


Säkrare flygning med Mavic 2 Enterprise

Med en förbättrad FlightAutonomy ökar hinderavkänning i flertalet riktningar. Ett avancerat sensorsystem bestående av åtta högupplösta kameror samt två infraröda sensorer placerade på drönarens sidor gör att du flyger med minskad risk för kollisioner. De kraftfulla sensorerna arbetar tillsammans för att bestämma relativ hastighet och avstånd mellan drönare och ett objekt så att du kan flyga med högre säkerhet även i komplexa miljöer.

Mavic 2 Enterprise hindersensorer


Mavic 2 Enterprise Dual står för kompetent värmekameralösning i smidigt format

Drönaren har ett treaxligt stabiliserat kamerahus med en 4K-kamera sida vid sida med en FLIR Lepton® termisk kamera på 160x120px för att fånga värmedata. 

Sammantaget tillåter dessa sensorer piloter att utföra flygningar på natten, liksom att flyga på dagen under svåra siktförhållanden som dimma och vid rökutveckling. Det finns flertalet olika intelligenta visningslägen i DJI Pilot Flight Control App för att visualisera data från dual-sensorkameran. 

Värmekamerafunktion - FLIR MSX®

FLIRs patenterade MSX (multispektral dynamisk bildbehandling) överlagrar konturer från kontrastrika detaljer på den termiska bilden i realtid för att förbättra visuell information vilket hjälper piloter att snabbt identifiera och tolka kritiska data som inte är synlig för ögat annars.

Värmekamerafunktion - Spot Meter

Visar temperaturen i punkt vilket hjälper piloter att övervaka och mäta kritiska eller farliga objekt samtidigt som man kan hålla ett säkert avstånd.

Värmekamerafunktion - Områdesmätning

Mäter den genomsnittliga, lägsta och högsta temperaturen i ett område och visar var dessa områden är så att piloten snabbt kan utvärdera om något är på väg att överhettas exempelvis.

Värmekamerafunktion - Isoterm

Gör det möjligt för piloter att ange specifika temperaturområden som ska visas med hjälp av en anpassad färgpalett så objekt inom intervallet har högre kontrast och bättre synlighet. Den här funktionen innehåller anpassade profiler för den som skall söka och rädda nödställda, identifiera heta fläckar i bränder, samt en anpassad profilinställning för ökad flexibilitet.

Äntligen finns nu alltså en värmekamera i ett smidigt format och med ultrastabil bild i alla lägen vilket DJI är mer eller mindre klassledande i. Borta är behovet av tredjepartsinstallationer med analog videolänk med mer eller mindre kompromisser, knastrig överföring med begränsad räckvidd och faktiskt ofta till ett högre pris än vad du kan köpa Mavic 2 Enterprise för. 

Helt enkelt en riktigt bra produkt i ett smidigt format till ett mycket attraktivt pris!

Mavic 2 Enterprise Dual är jämfört med föregående DJI drönare förbättrad på många punkter

DJI gjort avsevärda förbättringar på den befintliga tekniken som återfinns i DJI Mavic 2 och har också infört nya funktioner som hjälper piloter att bättre genomföra uppdrag och anpassa sig efter behov genom olika typer av hjälpsystem och tekniker.

1. OcuSync 2.0 Transmission System

Användaren får en förbättrad flygprestanda med OcuSync 2.0, som stöder automatisk dubbel frekvensbandskoppling mellan 2,4 GHz och 5,8 GHz bandet. Detta säkerställer ett mer tillförlitligt och stabil flygning och förbättrad videoöverföring på upp till 5 km vid 1080p upplösning (CE-version för Europa).

2. FOC ESCs & Propulsion

Mavic 2 Enterprise Dual levereras med en ny uppsättning av propellrar idealiska för manövrering i komplexa miljöer samtidigt som propellernas ljud reduceras.

3. Mavic 2 Enterprise Dual erbjuder 24 GB ombord datalagring

Den nya Mavic 2 Enterprise Dual har uppgraderats till 24 GB internt minne. Användaren får mycket mer lagringskapacitet och kan lagra mycket mer data än vad som tidigare var möjligt i en enda flygning.

4. Diskret flygläge

För brottsbekämpning eller känsliga uppdrag som kräver ett diskret uppträdande, särskilt under natten, stänger du helt enkelt av alla LED-lampor och genomför flygning helt utan visuell närvaro.

5. Uppvärmda batterier

När yttertemperaturen är lägre än 6 grader eller via en specifik knapptryckning på batterierna värms de upp till optimal temperatur inför flygning i kalla klimat. Drönaren kan på detta sätta användas ned till -20° C utan bekymmer.


Vad ingår i när du köper Mavic 2 Enterprise Dual?

1 x Drönare
1 x Transportväska (rymmer även Fly More paketet)
1 x Fjärrkontroll
1 x Batteri drönare
1 x Batteriladdare + nätsladd
3 x Propellerpar
1 x USB-sladd (USB 3.0 till USB Typ-C)
1 x USB-Adapter
1 x Täckskyddsplatta för tillbehörsport
1 x Högtalare
1 x Sökljus
1 x LED-Beacon

Teknisk specifikation för Mavic 2 Enterprise Dual

Värmekamera

Sensor: Icke kyld VOx Microbolometer
Lins: HFOV 57°, Aperture f/1.1
Bildstorlek: 640×480 (4:3); 640×360 (16:9)
Format: JPEG, MP4, MOV

RGB-kamera

Sensor: 1/2.3" CMOS
Effektiva pixlar: 12M
Stillbild: 4056×3040 (4:3);4056×2280(16:9)
Video: 4K Ultra HD:3840×2160 30p 2.7K:2688×1512 30p FHD:1920×1080 30p
Bitrate: 100Mbps
Fotoformat: JPG
Videoformat: MP4,MOV (MPEG-4 AVC/H.264)

Lär dig mer om Mavic 2 Enterprise Dual:

Swedron Media blogginlägg: Se jämförelse med Zenmuse XT2 640px värmekamera här

DJIs officiella produktsida

Video: Mavic 2 Enterprise Dual solcellsinspektion

Video: Se Mavic 2 Enterprise Duals värmekamera användas under en verklig nödsituation - brand

Specifikationer
CP.EN.00000286.01
Drönare
Vikt med batteri 899 g
Omdömen
Relaterade produkter
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakt & info

Telefon

031-712 80 30

E-post

info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 59 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in