loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Smart Controller

Handkontroll från DJI med inbyggd ljusstark skärm på 5.5 tum och upplösning 1080p. Fungerar på alla drönare från DJI med OcuSync 2.0 (även DJI Air 2S). Inbyggd HDMI-utgång för enkel vidaresändning av live video till annan källa.

7 240 kr
169 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Utgått eller tillfälligt slut i lager

Artikelnr:
CP.MA.00000079.01
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Smart Controller

Slipp krångel med att ladda ytterligare en enhet och njut av en bekymmersfri flygning med Mavic 2 (Pro/Zoom/Enterprise) genom handkontrollen DJI Smart Controller. Med sitt kompakta format finns live video alltid tillgänglig utan att ta för mycket plats och klarar även de tuffaste miljöer med full funktionalitet ända ner till -20°C.

DJI Smart Controller har en ljusstark skärm

Handkontrollen har en inbyggd skärm på 5,5 tum i upplösningen 1080p. Se live video med enkelhet även i direkt solljus. Skärmen levererar en ljusstyrka på 1000 cd/m². Det kan man översätta till ungefär dubbelt så ljusstark som vanliga konventionella smartphones på marknaden.

DJI Smart Controller erbjuder Full-HD överföring med OcuSync 2.0

OcuSync 2.0 är den senaste versionen videoöverföring från DJI. För närvarande kompatibel med Mavic 2 och Mavic 2 Enterprise. Den stabila överföringen växlar automatiskt mellan 2,4 och 5,8 Ghz för att uppnå maximal räckvidd med minimala störningar.Pålitlig prestanda - även i kalla miljöer

Till skillnad från en smartphone som har en begränsad prestanda i kalla miljöer med kort batteritid som följd är handkontrollen konstruerad att klara temperaturer mellan -20°C till +40°C med fullgod prestanda.

DJI Go Share

Med DJI´s nya Go Share är det enklare än någonsin att överföra filer från handkontrollen till din mobil eller surfplatta.

DJI Smart Controller har ett specialdesignat operativsystem baserat på Android

Slipp trasslet och fokusera på det viktigaste - flygningen med ett optimerat och avskalat Androidsystem. Systemet körs snabbare än normala mobila enheter och inkluderar också en optimerad DJI GO 4 version samt stödjer tredjeparts-appar.

Njut av utmärkt video och ljudprestanda med DJI Smart Controller

Enheten levereras med en inbyggd mikrofon och högtalare för utökad funktionalitet som exempelvis livestreaming via funktionen SkyTalk. Du kan också spela upp tidigare inspelad video på andra enheter genom den inbyggda HDMI-utgången i 4K 60p h.264 eller h.265.DJI Smart Controller har en lång batteritid

Det inbyggda batteriet på 5000 mAh laddas upp snabbt och varar upp till 2,5 timmar.


Vad ingår i paketet

1 x DJI Smart Controller

1 x 24W laddare

1 x USB 3.0 Typ-C kabel

1 x Extra styrspakar (reserv)

Läs mer om DJI Smart Controller:

DJI's produktsida

[MEDIA] DJI introducerar Smart Controller

[DroneDJ]DJI Smart Controller now avaiable

Specifikationer
CP.MA.00000079.01
Omdömen
Relaterade produkter
11 490 kr
Med en 1-tums CMOS-sensor, kraftfulla autonoma funktioner och en kompakt kropp som väger mindre än 600 g, är DJI Air 2S den ultimata drönaren för flygfotografer på resande fot.
10 990 kr
Fjärrkontroll till Mavic 3, DJI Air 2S och DJI Mini 3 Pro med förbättrad räckvidd (O3+) samt ljusstark integrerad skärm på 1000 nits.
64 199 kr
Fånga exakta detaljer i alla uppdrag med Mavic 2 Enterprise Advanced - en mångsidig men ändå kompakt drönare som innehåller en hel del prestandauppgraderingar. Kommer med en högupplöst termisk kamera och visuell...
Nyligen visade produkter
DJI Smart Controller DJI Smart Controller DJI Smart Controller
Populär!
7 240 kr
Handkontroll från DJI med inbyggd ljusstark skärm på 5.5 tum och upplösning 1080p. Fungerar på alla drönare från DJI med OcuSync 2.0 (även DJI Air 2S). Inbyggd HDMI-utgång för enkel vidaresändning av live video till...

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in