loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

MANFROTTO Axelväska Advanced2 M

Advanced² kamera-axelväska M för DSLR/CSC är funktionell, unik och mångsidig, och erbjuder ett enkelt sätt att transportera din utrustning.
475 kr
11 kr/mån
Lägsta finansieringsbelopp är 2 400 kr.
- Inklusive moms
Ej i lager
Artikelnr:
684502
Produktbeskrivning

Advanced² kameraaxelväska M för DSLR/CSC

  • Rymmer en kompakt systemkamera plus 2-3 objektiv alt. DJI Mavic Pro
  • Stor blixtlåsficka för din plånbok eller smartphone
  • Fästet är nära kroppen för maximal säkerhet
  • En smart kamera-axelväska med sitt eget regnskydd
  • Stativanslutning för ditt lilla stativ

Advanced² kamera-axelväska M för DSLR/CSC är funktionell, unik och mångsidig, och erbjuder ett enkelt sätt att transportera din utrustning. Den rymmer en kompakt systemkamera tillsammans med 2 objektiv med lätthet, och den skyddar din utrustning medan du är på språng. Du kan till och med stoppa ner extra tillbehör och nödvändigheter för en dag på vägen. Tillverkad för spegelfria kameror som Sony A7 eller Fujifilm XT-serien ,eller en DJI Mavic Pro/Pro2, och har en vadderad inredning med justerbara avdelare. Anpassa väskan så att den passar dig, och lägg till eller ta bort avdelare i huvudfacket beroende på vad du behöver ha under dagen. Den kommer med Manfrotto Protection System-garantin också, så du kan vara säker på att allt kommer att vara tight och säkert förvarat.

Två små fickor ger dig utrymme att ta med extra batterier, minneskort och sladdar. Den mindre övre vadderade blixtlåsförsedda fickan är perfekt för din smartphone eller din plånbok. På baksidan rymmer en separat ficka små föremål som nycklar och kort. Denna kameraväska har en överdel med dragkedja för enkel åtkomst när du behöver ta tag i din kamera snabbt. Andra fantastiska designfunktioner i denna kameraväska inkluderar en avtagbar vadderad axelrem som ger dig flexibiliteten att välja. Väskan är tillverkad för att vara långlivad, robust och väderbeständig, och har också en främre stativanslutning, så att du också kan ta med dig ditt lilla favoritstativ och enkelt fästa det med en röd bungee-kabel. Allt yttre tyg behandlas så att det blir vattenavvisande, och ett regntäcke medföljer för ogynnsamma väderförhållanden.
Specifikationer
684502
Omdömen
Relaterade produkter
5 299 kr
DJI Mini 2 är nybörjarvänlig, kraftfull och enkelt sagt, mini. Imponerande prestanda, fantastisk bildkvalitet och kreativa videor är bara några klick bort. Utforska ett helt nytt perspektiv och fånga de ögonblick som...
11 490 kr
Med en 1-tums CMOS-sensor, kraftfulla autonoma funktioner och en kompakt kropp som väger mindre än 600 g, är DJI Air 2S den ultimata drönaren för flygfotografer på resande fot.
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in