loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

MANFROTTO Ryggsäck Advanced2 Compact

Praktisk, kompakt och lättburen kameraryggsäck.
950 kr
22 kr/mån
Lägsta finansieringsbelopp är 2 400 kr.
- Inklusive moms
Ej i lager
Artikelnr:
684508
Produktbeskrivning

Advanced² kompakt kameraryggsäck för CSC

  • Praktiskt, kompakt och lättburen kameraryggsäck
  • Idealisk för spegelfri kamera + 2 objektiv
  • Byt objektiv snabbt tack vare övre öppning
  • Rymmer även en 13” bärbar dator
  • Sidofäste för ditt stativ

Praktisk, kompakt och lättburen kameraryggsäck. Manfrotto Advanced² kompakt kameraryggsäck är tillverkad för spegelfria kameror och har kapacitet att förvara alla dina andra väsentligheter, som flera objektiv och personliga tillhörigheter, vilket ger dig en förnämlig bärlösning i ett. Det vadderade toppfacket är designat för spegelfria kameror som en Sony A7-serie eller en kamera i Fujifilm X-T-serien, och den rymmer 2-3 extra objektiv beroende på storlek. Det har avdelare i huvudfacket för att hålla saker snyggt och perfekt ordnade. Den övre öppningen innebär att det blir enklare och snabbare än någonsin, att få tag i din utrustning. Du behöver helt enkelt bara öppna din väska för att hitta det du behöver.

Du har till och med ett dedikerat laptopfack som passar perfekt för en 13 ”bärbar dator. I det nedre facket kan du placera in alla dina personliga tillhörigheter och komma åt dem genom ett separat, doldt blixtlås. Denna smarta design hjälper dig att ta hand om vad du behöver utan att ta av ryggsäcken. Du kan också stoppa undan kablar och hörlurar genom dragkedjan när du bär väskan. Du kan bära ditt lilla stativ med den starka sidoremmen. Extra, elastiska fickor ger dig friheten att bära en vattenflaska, ett paraply eller något annat du behöver ha med. Allt yttre tyg behandlas så att det blir vattenavvisande, och ett regnskydd medföljer också för ogynnsamma väderförhållanden.
Specifikationer
684508
Omdömen
Relaterade produkter
5 299 kr
DJI Mini 2 är nybörjarvänlig, kraftfull och enkelt sagt, mini. Imponerande prestanda, fantastisk bildkvalitet och kreativa videor är bara några klick bort. Utforska ett helt nytt perspektiv och fånga de ögonblick som...
11 490 kr
Med en 1-tums CMOS-sensor, kraftfulla autonoma funktioner och en kompakt kropp som väger mindre än 600 g, är DJI Air 2S den ultimata drönaren för flygfotografer på resande fot.
DJI Osmo Mobile 6
Nyhet!
1 999 kr
Intelligent smartphonestabilisator. 3-axlad stabilisering QuickLaunch Portabel och vikbar ActiveTrack 5.0 Inbyggt förlängningsarm Enkel att lära sig
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in