loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

MANFROTTO Ryggsäck Advanced2 Travel M

En måste ha kompakt, lättburen kameraryggsäck för dina resor. Manfrotto Advanced² Travel kameraryggsäck för DSLR eller spegelfri är en originalväska som, förvarar och bär din kamerautrustning och mediatillbehör.
1 558 kr
36 kr/mån
Lägsta finansieringsbelopp är 2 400 kr.
- Inklusive moms
Ej i lager
Artikelnr:
684512
Produktbeskrivning

Advanced² Travel kameraryggsäck för DSLR/CSC/Gimbal

  • Idealisk för DSLR/spegelfri-utrustning plus flera objektiv
  • Utvidgbar sidficka för ditt stativ eller handhållen gimbal
  • Flera stativbärande lösningar
  • Lättillgänglig separat ficka för 15" bärbar dator
  • Regnskydd ingår
En måste ha kompakt, lättburen kameraryggsäck för dina resor. Manfrotto Advanced² Travel kameraryggsäck för DSLR eller spegelfri är en originalväska som, förvarar och bär din kamerautrustning och mediatillbehör.
Med en övre och nedre sektion som kan nås från ena sidan av väskan, plus en expanderbar sidficka, kan du anpassa denna väska efter dina exakta behov. Den kan rymma en DSLR som en Canon EOS 5D med ytterligare 3-4 objektiv beroende på storlek (som 16-35/2.8, 24-70/2.8 eller ett 70-200/2.8). Alternativt kan den rymma en fullformats spegelfri kamera som Sony A9 med ett 70-200/4, plus DJI Mavic Pro2 med flera batterier och fjärrkontroll. Om det behövs mer utrymme ger en utdragbar vadderad ficka på sidan extra utrymme för ett stativ i resestorlek eller en handhållen gimbal, till exempel DJI OSMO eller DJI OSMO Mobile2. Dessutom har ryggsäcken en smart extern stativanslutning framtill.
Praktiska sidåtkomstpunkter håller din utrustning inom räckhåll, så att du aldrig kommer att missa den viktiga bilden, och toppfacket är perfekt för dina tillbehör och personliga föremål. Den här designen innebär att du aldrig behöver få problem med att få tag på det du behöver heller.
Andra funktioner inkluderar en dedikerad 15-tums bärbar dataficka, vadderad för att lägga till det extra skyddsskiktet, och lätt att nå när du är på resande fot. Denna väska kan till och med förvandlas till en vardagsryggsäck om du så föredrar. Allt du behöver göra är att ta bort avdelarna och du har en pålitlig dagsäck. Allt yttre tyg behandlas så att det blir vattenavvisande, och ett regnskydd medföljer för ogynnsamma väderförhållanden.
Specifikationer
684512
Omdömen
Relaterade produkter
5 299 kr
DJI Mini 2 är nybörjarvänlig, kraftfull och enkelt sagt, mini. Imponerande prestanda, fantastisk bildkvalitet och kreativa videor är bara några klick bort. Utforska ett helt nytt perspektiv och fånga de ögonblick som...
11 490 kr
Med en 1-tums CMOS-sensor, kraftfulla autonoma funktioner och en kompakt kropp som väger mindre än 600 g, är DJI Air 2S den ultimata drönaren för flygfotografer på resande fot.
DJI Osmo Mobile 6
Nyhet!
1 999 kr
Intelligent smartphonestabilisator. 3-axlad stabilisering QuickLaunch Portabel och vikbar ActiveTrack 5.0 Inbyggt förlängningsarm Enkel att lära sig
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in