GIS & MätningInspektionerNyheterPolis & SäkerhetRäddningstjänst

Ny uppdatering släppt till DJI Smart Controller – Stöd för Enterprise

Med uppdateringen kommer stöd för Mavic 2 Enterprise & Mavic 2 Enterprise dual.

 • Under inställningar kan du nu välja vilken drönare du använder. Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom, Mavic 2 Enterprise och Mavic 2 Enterprise Dual stöds.
 • Lagt till stöd för flygning med två kontroller samtidigt (kräver DJI GO 4 v4.3.16 eller senare)
 • Lagt till en varningsprompt om kompassen på fjärrkontrollen kräver kalibrering. Användare kan också nu kolla kompassens status under inställningarna.
 • Lagt till ett alternativ för att ställa in det externa microSD-kortet som standardlagringsplats.
 • Lagt till ”Camera Lock”. När aktiverad, om användarna trycker på fokus / slutare eller inspelningsknappen när DJI GO 4 är körs kommer ingen bild eller video spelas in.
 • Det går nu att uppdatera de inbyggda DJI GO 4- och DJI Pilot-apparna oberoende av systemuppdateringen på Smart Controllern.
 • Optimerad DJI GO Share. Foton eller video som lagras i mappen GO Share i microSD-kortet kan delas till en mobil enhet med hjälp av DJI GO Share.
 • Uppdaterad DJI GO 4 till v4.3.16.

Den här firmwareversionen innehåller viktiga uppdateringar och Smart Controller kan bara uppdateras med hjälp av DJI Assistant 2. Ladda ner den senaste DJI Assistant 2, och följ stegen i avsnittet ”Update” i DJI Smart Controller Användarhandbok. Hämta DJI Assistant 2 här: https://www.dji.com/mavic-2/info#downloads

https://dl.djicdn.com/downloads/smart+controller/20190425/new/DJI_Smart_Controller_Release_Notes_EN_201900425.pdf?fbclid=IwAR1YrLHwJvS2PL1f8AmecdfeQfVoXw7ghxLIDk_zV66E2m1x86XBvRt3ODU

Visa mer

Relaterade artiklar

3 kommentarer

 1. Hej, jag har köpt Mavic 2 Enterprise Dual och den verkar fungera väldigt bra, men när jag tar ett kort med ”värmekameran” så får jag inte med den temperatur som visas på skärmen ! Varför och hur får jag med det på bilden, jag vill ju kunna visa kunden resultatet av mötningen.

  Benka

  1. Hej Benka.

   Det är riktigt. Värmekameran är radiometrisk men DJI har valt att inte spara den informationen till bilderna. Det är flera som frågar om denna funktionen, och vi vet inte bra svar på varför DJI väljer bort det. Lösningen är att ta en skärmbild från live-vyn i appen och använda i rapporter och liknande. MVH Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button