GuiderNyheter
Populärt

Svensk manual till Mavic 2 Pro och Zoom (Svensk Handbok)

Ladda ner svensk manual till Mavic 2 Pro och Zoom. Efter en mängd förfrågningar är vi glada att kunna erbjuda en svensk manual till Mavic 2 Pro / Zoom!

Mavic 2 Pro & Mavic 2 Zoom svensk manual

Observera att manualen är fritt översatt av Swedron från DJI’s engelska manual. Har du synpunkter eller förbättringar? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan!

Klicka här för att ladda ner

Fler relevanta länkar:

DJI’s engelska manual

DJI GO 4 engelsk manual [DJI]

Drönare & utbildningar

Mavic 2 Pro produktsida

Mavic 2 Zoom produktsida

Visa mer

Relaterade artiklar

9 kommentarer

 1. Hej.
  Jag skulle vilja få en Svensk manual till CJI Spark.
  Det går bra att skicka en länk till min e-postadress.
  Hälsningar
  Sixten Persson

  1. Hej Hans.

   Tyvärr finns det inte någon sådan i dagsläget. Vi tittar på att göra en sådan för framtiden. Håll utkik här inom de närmaste veckorna. MVH Erik

 2. Hej!
  Jag undrar om det finns en Svensk manual till DJI Smart Controller?
  Hälsningar
  Hans Tobiasson

 3. Hej
  Fråga 1
  Jag är ny ägare till en begagnad Dji Mavic Pro, och vad jag förstår så finns det ingen svensk manual till denna. Men det finns svensk manual till Dji Mavic Pro 2 och det verkar som om dt inte skiljer alltför mycket utan att man kan ha stor nytta av den till min MPro1. Är det mer än Vision delen som skiljer ?
  Fråga 2
  Om jag förstått rätt, så kommer det att krävas en viss utbildning efter den 1 juni 2020 för drönarpiloter till MPro 1,2. m.m Är detta något ni kommer att tillhandahålla för privatpersoner ?
  Tacksam för svar.

  1. Hej Sven-Olov!

   Fråga 1:
   Det är mycket som är likt Mavic Pro och Mavic 2 Pro manualen, jag tror du får ut mycket av att läsa den svenska M2P manualen. Finns lite mer än vision delen som skiljer sig, men inget som påverkar flygsäkerheten.
   Fråga 2:
   Det är ett teoriprov man kommer behöva göra, utbildningsmaterialet kommer finnas tillgängligt på Transportstyrelsens hemsida så småningom. Vi kommer hålla förberedande kurser, du kan göra en intresseanmälan här: https://www.dronarakademin.se/pages/easa-2020-heldag

   Lycka till med din flygning!

   Mvh
   Hugo

 4. Hej!
  Tack för en himla bra sida har just köpt mig en Mavic 2 zoom!

  Undrar hur man kommer åt inställningarna för minneskortet på mobilen. Jag tänkte att man bara kan spara på interna eller sd-kort
  Kan man ställa in automatiskt höjd när man flyger på waypoint ,starta på en lägre höjd än målet vilket gjorde att drönare kraschade, kände inte av markhöjder dock gick det bra!

  1. Hej Peter,

   Tack själv, och grattis till köpet!

   För byta mellan internt minne / SD-kort: Gå till kamerainställningar –> klicka på kugghjulet –> längst ner i listan finns det en meny för att ändra minnesinställningar.
   http://prntscr.com/ue98th

   Fråga 2: Automatisk höjd när man flyger waypoint: Inte vad jag känner till.

   Lycka till med flygningen!

   Mvh
   Hugo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button