loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

Agisoft Metashape Professional

Agisoft Metashape används för framställning av ortofoto, fotogrammetri och 3D-modeller. Enkelt, effektivt och prisvärd programvara för professionell användning.

6 100 kr
144 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Licens
Licens - Antal användare
Digital leverans 1-2 dagar
Artikelnr:
MSP000EDU01
Varumärke:
Produktbeskrivning

Agisoft Metashape (Tidigare Agisoft Photoscan Professional)

Agisoft Metashape (tidigare Photoscan) är en fristående mjukvara för fotogrammetrisk bearbetning av digitala bilder. Generera 3D-modeller för GIS-applikationer, dokumentera kulturarv, producera modeller för visuella effekter och mycket mer.

Klokt implementerad digital fotogrammetri-teknik resulterar i ett smart automatiserat bearbetningssystem som å ena sidan kan hanteras av en nykomling inom fotogrammetri, men å andra sidan har mycket att erbjuda till en specialist som kan anpassa arbetsflödet till många specifika uppgifter och olika typer av data. Genom olika fallstudier har Metashape bevisat sig kunna producera med hög kvalité och exakta resultat.

Agisoft Metashape erbjuder mångsidig databehandling

Mjukvaran är framtaget för leverera branschspecifika resultat som bygger på maskininlärningsteknik för efterbehandling och analysuppgifter. Programvaran tillåter att bearbeta bilder från RGB eller multispektrala kameror. Producera täta punktmoln, texturerad polygonala modeller, georefererad ortomosaik och DSMs / DTMs. Ytterligare efterbehandling gör det också möjligt att eliminera skuggor och texturartefakter från modeller, beräkna vegetationsindex och extrahera information för jordbrukskartor, automatisk klassificering av täta punktmoln etc.

Snabb och effektiv programvara med Agisoft Metashape

Agisoft har utvecklat egna bildbehandlingsmetoder för mycket snabb bearbetning som samtidigt levererar mycket exakt resultat både för flygfoto och närbilder (upp till 3 cm noggrannhet för flygfoto och upp till 1 mm för närbilder).

Agisoft Metashape kan behandla data lokalt eller i molnet

Programmet kan bearbeta 50 000+ bilder över ett lokalt kluster (nätverk) tack vare distribuerad bearbetning. Alternativt kan projektet enkelt skickas till molnet för att minimera hårdvaruinvesteringar med alla bearbetningsalternativen fortfarande tillgängliga.

Moderna efterbearbetningsverktyg i Agisoft Metashape

Mjukvaran kan eliminera skuggor och texturartefakter från modeller, beräkna vegetationsindex och exportera informationen för jordbruksmaskiner. Med den nya semantiska klassificeringen av 3D-punktmolnen hjälper Metashape till att lösa den avgörande uppgiften att tolka informationen på hög nivå av den skannade data. Genom användning av modern maskinteknik kan Metashape 1.5 automatiskt klassificera täta punktmoln så som mark, vegetation, byggnader, vägar och bilar.

Specifikationer
MSP000EDU01
Omdömen
Relaterade produkter
Nyligen visade produkter
Agisoft Metashape - programvara för fotogrammetri och ortofoton. Agisoft Metashape - programvara för fotogrammetri och ortofoton.
Populär!
Från 6 100 kr
Agisoft Metashape används för framställning av ortofoto, fotogrammetri och 3D-modeller. Enkelt, effektivt och prisvärd programvara för professionell användning.

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in