Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter
Swedron introducerar:
Hyr drönare hos oss!

Lanseringserbjudande - Hyr en drönare under maj eller juni och få 500kr rabatt nästa gång du handlar över 5000kr.

LÄS MERSHOP NOW
Professionella verktyg för ditt företag
DJI Matrice 200 Serien

Byggkvalitet och utökad användbarhet även i grova miljöer är nyckelorden för nästa generations DJI-produkter

LÄS MERSHOP NOW
LÄS MERSHOP NOW
Nyhet!
DJI MAVIC AIR

Släpp loss kreativiteten

LÄS MERSHOP NOW
FLIR och DJIs senaste värmekamera
ZENMUSE XT2

Nästa generations kameralösningar för kommersiell användning

LÄS MERSHOP NOW
Från 5 990,00 kr
CrystalSky är en revolutionerande skärm, utvecklad av DJI. Med mycket hög ljusstyrka, och ett egenutvecklat Android-baserat gränssnitt blir den både snabbare, och fungerar bättre även i direkt solljus.
22 999,00 kr
Nya Phantom 4 Pro 2.0 med OcuSync vilket ger trådlös videokommunikation till DJI Goggles. Levereras med nyutvecklad propeller vilket ger tystare drift. I övrigt samma typ av högpresterande kamera med 1" sensor. Här i...
9 750,00 kr
RTK GNSS mottagare med en app som styrenhet. Reach RS+ för uppmätning, kartläggning och datainsamling med centimeter-noggrannhet.
12 199,00 kr
Portabla Mavic Air levererar strålande prestanda i ett litet format. Bland annat 3-axlig i 4K-upplösning, 21 minuters flygtid samt förbättrad ActiveTrack och FlightAutonomy 2.0. Detta paket levereras med DJI Goggles...
16 990,00 kr
En förbättrad kamera med större sensor och mekanisk slutare gentemot sin föregångare Phantom 4, har gjort DJI Phantom 4 PRO till en favorit för många.
7 869,00 kr
Nya Ronin-S är tillverkad för DSLR och spegellösa kameror i ett handhållet smidigt format. Överlägsen bildstabilisering och möjlighet till manuell fokuskontroll.
18 290,00 kr
Nya Phantom 4 Pro 2.0 uppgraderad med OcuSync vilket ger trådlös videokommunikation till dina DJI Goggles RE. Levereras med nyutvecklad propeller vilket ger tystare drift. I övrigt samma typ av högpresterande kamera...
Från 85 990,00 kr
DJI Zenmuse XT2 är senaste tillskottet av radiometrisk värmekamera med inbyggd RGB-kamera och är kompatibel med Matrice 600 Pro samt Matrice 200 serien.
Energisektorn
Hur kan energisektorn utnyttja drönare till fullo? Vilken drönare är den ultimata för inspektion av vindkraftverk och vilka sensorer behöver du för linjeinspektion? Swedron har svaren.
Allmän Säkerhet
Drönare är redan en viktig resurs för Sveriges räddningstjänst, polis och kustbevakning, och allt pekar på en utökad användning.
Infrastruktur
Kartläggning och GIS har effektiviseras tack vare drönare och smarta mjukvaror. Företag inom infrastrukturbranschen har mycket att hämta, vi hjälper dig hitta rätt!
Media & Journalistik
BREAKING NEWS! Du har inte missat att vi har en egen sida för media och journalistik?
Bygg & Fastighet
Håll koll på byggplatsen, förenkla fastighetsunderhåll och förbättra säljsiffrorna med snygga drönarbilder - och vi vet vilken drönare som är rätt för dig.
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli först med nyheter och erbjudanden

Meny

Inställningar

Skapa ett konto för att kunna spara Gillade produkter

Logga in

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in