Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter
Swedron introducerar:
Hyr drönare hos oss!

Lanseringserbjudande - Hyr en drönare under maj eller juni och få 500kr rabatt nästa gång du handlar över 5000kr.

LÄS MERSHOP NOW
Professionella verktyg för ditt företag
DJI Matrice 200 Serien

Byggkvalitet och utökad användbarhet även i grova miljöer är nyckelorden för nästa generations DJI-produkter

LÄS MERSHOP NOW
LÄS MERSHOP NOW
Nyhet!
DJI MAVIC AIR

Släpp loss kreativiteten

LÄS MERSHOP NOW
FLIR och DJIs senaste värmekamera
ZENMUSE XT2

Nästa generations kameralösningar för kommersiell användning

LÄS MERSHOP NOW
16 990,00 kr
En förbättrad kamera med större sensor och mekanisk slutare gentemot sin föregångare Phantom 4, har gjort DJI Phantom 4 PRO till en favorit för många.
70 549,00 kr
DJI Ronin 2 höjer åter igen ribban, med nya funktioner och en mer kraftfull konstruktion för att bära ännu fler typer av kameror. Professional Combo innehåll en uppsjö med tillbehör för den seriösa och professionella...
6 399,00 kr
DJI Goggles RE står för Racing Edition. Lyft din FPV-racingupplevelse till nya höjder. Kan skicka både digital och analog video upp till 7 km bort, med låga 50 ms fördröjning.
DJI Phantom 4 Pro V2.0 + DJI Goggles RE
Nyhet!
22 999,00 kr
Nya Phantom 4 Pro 2.0 med OcuSync vilket ger trådlös videokommunikation till DJI Goggles. Levereras med nyutvecklad propeller vilket ger tystare drift. I övrigt samma typ av högpresterande kamera med 1" sensor. Här i...
DJI Phantom 4 Pro V2.0
Nyhet!
18 399,00 kr
Nya Phantom 4 Pro 2.0 uppgraderad med OcuSync vilket ger trådlös videokommunikation till dina DJI Goggles RE. Levereras med nyutvecklad propeller vilket ger tystare drift. I övrigt samma typ av högpresterande kamera...
0,00 kr
Slantranges senaste multispectralkamera - skapad för Matrice 200 serien. Slantrange 3PX levererar ultrahög upplösning som är speciellt framtagen för jordbruksapplikationer. Slantrange fungerar direkt ur box hos...
Energisektorn
Hur kan energisektorn utnyttja drönare till fullo? Vilken drönare är den ultimata för inspektion av vindkraftverk och vilka sensorer behöver du för linjeinspektion? Swedron har svaren.
Allmän Säkerhet
Drönare är redan en viktig resurs för Sveriges räddningstjänst, polis och kustbevakning, och allt pekar på en utökad användning.
Infrastruktur
Kartläggning och GIS har effektiviseras tack vare drönare och smarta mjukvaror. Företag inom infrastrukturbranschen har mycket att hämta, vi hjälper dig hitta rätt!
Media & Journalistik
BREAKING NEWS! Du har inte missat att vi har en egen sida för media och journalistik?
Bygg & Fastighet
Håll koll på byggplatsen, förenkla fastighetsunderhåll och förbättra säljsiffrorna med snygga drönarbilder - och vi vet vilken drönare som är rätt för dig.
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli först med nyheter och erbjudanden

Meny

Inställningar

Skapa ett konto för att kunna spara Gillade produkter

Logga in

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in