Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter
Kvalitet i fokus:
DJI Inspire 2

Världens mest populära drönare för professionella filmskapare.

LÄS MERSHOP NOW
Professionella verktyg för ditt företag
DJI Matrice 200 Serien

Byggkvalitet och utökad användbarhet även i grova miljöer är nyckelorden för nästa generations DJI-produkter

LÄS MERSHOP NOW
LÄS MERSHOP NOW
Större sensor för enastående resultat.
Zenmuse X7

LÄS MERSHOP NOW
FLIR och DJIs senaste värmekamera
ZENMUSE XT2

Nästa generations kameralösningar för kommersiell användning

LÄS MERSHOP NOW
7 899,00 kr
Nya Ronin-S är tillverkad för DSLR och spegellösa kameror i ett handhållet smidigt format. Överlägsen bildstabilisering och möjlighet till manuell fokuskontroll.
Från 5 990,00 kr
CrystalSky är en revolutionerande skärm, utvecklad av DJI. Med mycket hög ljusstyrka, och ett egenutvecklat Android-baserat gränssnitt blir den både snabbare, och fungerar bättre även i direkt solljus.
9 750,00 kr
RTK GNSS mottagare med en app som styrenhet. Reach RS+ för uppmätning, kartläggning och datainsamling med centimeter-noggrannhet.
13 790,00 kr
En förbättrad kamera med större sensor och mekanisk slutare gentemot sin föregångare Phantom 4, har gjort DJI Phantom 4 PRO till en favorit för många.
19 990,00 kr
Nya Phantom 4 Pro 2.0 uppgraderad med OcuSync vilket ger trådlös video till dina Goggles RE. Levereras med ny propellertyp vilket ger tystare drift. I övrigt samma typ av högpresterande kamera med sin 1" sensor. Här...
22 999,00 kr
Nya Phantom 4 Pro 2.0 med OcuSync vilket ger trådlös videokommunikation till DJI Goggles. Levereras med nyutvecklad propeller vilket ger tystare drift. I övrigt samma typ av högpresterande kamera med 1" sensor. Här i...
6 399,00 kr
DJI Goggles RE står för Racing Edition. Lyft din FPV-racingupplevelse till nya höjder. Kan skicka både digital och analog video upp till 7 km bort, med låga 50 ms fördröjning.
Energisektorn
Hur kan energisektorn utnyttja drönare till fullo? Vilken drönare är den ultimata för inspektion av vindkraftverk och vilka sensorer behöver du för linjeinspektion? Swedron har svaren.
Allmän Säkerhet
Drönare är redan en viktig resurs för Sveriges räddningstjänst, polis och kustbevakning, och allt pekar på en utökad användning.
Infrastruktur
Kartläggning och GIS har effektiviseras tack vare drönare och smarta mjukvaror. Företag inom infrastrukturbranschen har mycket att hämta, vi hjälper dig hitta rätt!
Media & Journalistik
BREAKING NEWS! Du har inte missat att vi har en egen sida för media och journalistik?
Bygg & Fastighet
Håll koll på byggplatsen, förenkla fastighetsunderhåll och förbättra säljsiffrorna med snygga drönarbilder - och vi vet vilken drönare som är rätt för dig.
NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli först med nyheter och erbjudanden

Meny

Inställningar

Skapa ett konto för att kunna spara Gillade produkter

Logga in

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in