loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

Tillbehör & Reservdelar till DJI Osmo Pocket

649 kr
Kontrollen är utrustad med en tumkontroll för mer exakt pan- och tiltkontroll, en knapp för att växla mellan olika fotograferingslägen och en knapp för att recentera gimbalen vilket gör fotograferingen mer flexibel.
649 kr
Möjliggör trådlös anslutning till Osmo Pocket och stöder fjärrkontrollen (ytterligare tillbehör). Kan också användas som bas för att ställa Osmo Pocket på plana ytor.
249 kr
Osmo Pocket Tripod Mount har dubbla ¼ '' - 20 fästen som gör att du kan fästa ditt favoritstativ eller mikrofon för att öka produktionsvärdet på din nästa bild. Kompatibel med både scrollhjulet och din mobiltelefon.
219 kr
PolarPro Osmo Pocket Gimbal Lock ger maximalt stöd för din gimbal under transport. Med en minimalistisk design i åtanke ger låset ett kompakt alternativ för förvaring i en transportlåda.
599 kr
Osmo Pocket Waterproof case gör din Osmo Pocket vattentät ned till 60 m. Självklart val på solsemestern eller för andra undervattensaktiviteter.
1 590 kr
Laddningsväskan för DJI Osmo Pocket fungerar både som förvaring och laddning i ett. Laddningsväskan rymmer även tillbehör som 2 x microSD-kort, 4 x ND-filter och 2 x Smartphone-adaptrar.
Visar 1-40 av 51 objekt

Meny

Inställningar

Kontakt & info

Telefon

031-712 80 30

E-post

info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 08-17.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 69 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in