loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Osmo och DJI Ronin

Filtrera på
17 499 kr
RONIN-MX är DJI´s första handhållna gimbal, utvecklad både för mark och från luften. Med en tåligare design än föregångarna, klarar den de flesta kameror från GH4 till RED Epic.
68 990 kr
DJI Ronin 2 höjer åter igen ribban, med nya funktioner och en mer kraftfull konstruktion för att bära ännu fler typer av kameror. Professional Combo innehåll en uppsjö med tillbehör för den seriösa och professionella...
3 299 kr
Tycker du att din mobil levererar tillräckligt bra video och foto? Då skall du köpa OSMO Mobile, här i färgen svart. Levererar stabiliserad video för ett professionellt resultat.
6 199 kr
Populära DJI Osmo i komplett paket med Zenmuse X3 (anpassad för OSMO), ett batteri, laddare och handtag. En mycket kompetent stabiliserad kamera gimbal, till minimal storlek och vikt.
DJI OSMO Mobile 2 DJI OSMO Mobile 2
✔ Tillfälligt kampanjpris!
1 599 kr
OSMO MOBILE 2 är en handhållen kameragimbal för din smartphone. Aldrig mer skakiga bilder när du är i rörelse! 
7 899 kr
Ronin-S är tillverkad för DSLR och spegellösa kameror i ett handhållet smidigt format. Överlägsen bildstabilisering och möjlighet till manuell fokuskontroll.
3 285 kr
Den minsta 3-axlade kameran som DJI har tillverkat och som får plats i en ficka lika självklart som en mobiltelefon.
5 299 kr
DJI Ronin-S Essentials Kit innehåller Ronin-S samt en hel del nödvändiga tillbehör för att ta ditt skapande till nya höjder. Kompatibel med alla DSLR-kameror upp till 3,6 kg.
3 999 kr
Ronin-SC är en 3-axlig gimbal med en lätt design och överlägsen stabilisering för spegelfria kameror. Tillverka professionel kvalité med enkelhet!
4 999 kr
Ronin-SC är en 3-axlig gimbal med en lätt design och överlägsen stabilisering för spegelfria kameror. Tillverka professionel kvalité med enkelhet! Detta kit inkluderar tillbehör för fokuskontroll.
DJI Osmo Mobile 3 DJI Osmo Mobile 3
Nyhet!
1 199 kr
Osmo Mobile 3 är vikbar, bärbar och otroligt bekväm att använda överallt. Dess 3-axliga gimbal eliminerar effektivt skakningar och ger jämna och stabila bilder.
DJI Osmo Mobile 3 Combo DJI Osmo Mobile 3 Combo
Nyhet!
1 399 kr
Osmo Mobile 3 är vikbar, bärbar och otroligt bekväm att använda överallt. Dess 3-axliga gimbal eliminerar effektivt skakningar och ger jämna och stabila bilder. Combo levereras med stativ för statisk bildtagning.
Visar 1-13 av 13 objekt

Meny

Inställningar

Kontakta Swedron

Telefon

031-712 80 30

E-post

info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger vardagar 08-17.

Skapa ett konto för att kunna spara Gillade produkter

Logga in

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in