Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Matrice 210

Den populäraste modellen i M200-serien, skapad för dig med höga krav på tillförlitlighet och anpassningsförmåga för olika uppdrag.

0 kr
- Inklusive moms
Pris offereras. Finns i lager
Artikelnr:
CP.HY.000048
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Matrice 210 - Drönaren för industriellt bruk

Matrice 200-serien är byggd för professionellt industriellt bruk. Det dubbla batterisystemet värmer batterierna vid låga temperaturer. Drönaren har IP43-klassning, vilket innebär att den är skyddad från damm och väta.

matrice-200-product-1.jpg

Sensorer DJI Matrice 210 är kompatibel med

Matrice 210 är kompatibel med flertalet sensorer, vilket skapar mångsidighet för flertalet olika arbetsuppgifter. Det går att flyga med dubbla sensor samtidigt som man med enkelhet skiftar mellan i en intuitiv app, och tillsammans med den inbyggda FPV-kameran i fronten är det möjligt att flyga med två användare samtidigt, där piloten har koll på flygningen och en operatör handhar kamerorna oberoende av drönaren i övrigt.

Följande sensorer är tillgängliga i M200-serien:

  • DJI Zenmuse X5S
    CMOS 4/3" sensor, 4K60fps video, 20.1 megapixel stillbild

  • DJI Zenmuse Z30
    30x optisk zoomkamera

  • DJI Zenmust XT/XT2
    FLIR värmekamera med varianter av linser

dji-matrice-200-product-3.png

DJI Matrice 210 flygtid

Matrice 210 flyger med dubbla batterier. Detta ger förutom längre flygtider och en högre säkerhet, då Matrice 210 kan flyga vidare med enbart ett aktivt batteri. Flygtiden är maximalt 35 minuter med Zenmuse X4S och det större batteriet TB55 på 7660 mAh.

dji-matrice-200-battery-flight-time.png

DJI Matrice 210 kraftfulla funktioner

dji-matrice-200-product-2.png

DJI AirSense

Matrice 200-serien är utrustad med en ADS-B transponder, som ger realtidsinformation om övrigt flyg i närområdet, och ger varningar vid eventuell kollisionsrisk.

Appkompatibel

Matrice-210 kan flygas med DJI GO 4, standardappen för DJI´s produktutbud. Det finns också en unik app för Matrice 210 kallad DJI Pilot. Appen används för inställningar både för drönare och kamera, samt visar konstant livebild.

Videolänk med lång räckvidd

Videolänken DJI Lightbridge står för videoöverföringen, och ger en maximal räckviddsprestanda på 3,5 km på 2,4 Ghz-bandet.

DJI FlightHub

En ny mjukvaruapplikation från DJI, kallad FlightHub erbjuder flera användare att se på livebild från Matrice 210 på distans. Genom inloggning kan flygdata, lokalisering och livebild övervakas.


Matrice 210 är skapad för professionellt användande

Matrice 210 är skapad för en mängd olika industriella tillämpningar. En av de mest utmärkande egenskaperna är IP-klassningen som tillåter flygning i mer extrema miljöer, där damm och fukt normalt är ett problem för andra drönare. Möjligheten att flyga med två sensorer, eller med en toppmonterad kamera ger mervärde i form av synkron datainsamling, eller för inspektioner där man behöver kunna se rakt uppåt.

Specifikationer
CP.HY.000048
Kommentarer
Inga kommentarer
Relaterade produkter
31 889 kr
DJI Mavic 2 Enterprise Dual levereras med en RGB-kamera och värmekamera integrerad i en smidig lösning. Speciellt lämplig för dig som arbetar med Bevakning/säkerhet, SAR, Räddningstjänst. 
9 195 kr 9 895 kr
DJI Mavic Pro Refurbished är precis som en ny Mavic Pro men kan ha varit uppackad, testflugen etc men är ompaketerat av DJI och fulla garantier gäller.
12 990 kr
DJI Mavic 2 Zoom är DJI´s första drönare i konsumentsegmentet med en optisk zoomkamera.
15 290 kr
DJI Mavic 2 Pro är världens första drönare med en integrerad kamera från Hasselblad med enastående kvalité och prestanda.
19 990 kr
Nya Phantom 4 Pro 2.0 uppgraderad med OcuSync vilket ger trådlös video till dina Goggles RE. Levereras med ny propellertyp vilket ger tystare drift. I övrigt samma typ av högpresterande kamera med sin 1" sensor. Här...
Nyligen visade produkter
0 kr
Den populäraste modellen i M200-serien, skapad för dig med höga krav på tillförlitlighet och anpassningsförmåga för olika uppdrag.

Meny

Inställningar

Kontakta Swedron

Mån-Fre 08-17
Telefon

031-712 80 30

E-post

info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger vardagar 08-17.

Skapa ett konto för att kunna spara Gillade produkter

Logga in

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in