Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Matrice 210 RTK

Matrice 210 RTK är flaggskeppet i DJI´s Enterprise-segment, och anpassad för en mängd olika industriella applikationer.

0 kr
- Inklusive moms
Pris offereras. Finns i lager
Artikelnr:
CP.HY.000064
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Matrice 210 RTK

Matrice 200-serien är byggd för professionellt industriellt bruk. Det dubbla batterisystemet värmer batterierna vid låga temperaturer. Drönaren har IP43-klassning, vilket innebär att den är skyddad från damm och väta.DJI Matrice 210 RTKs sensorer

Matrice 210 RTK är kompatibel med flertalet sensorer, vilket skapar mångsidighet för flertalet olika arbetsuppgifter. Det går att flyga med dubbla sensor samtidigt som man med enkelhet skiftar mellan i en intuitiv app, och tillsammans med den inbyggda FPV-kameran i fronten är det möjligt att flyga med två användare samtidigt, där piloten har koll på flygningen och en operatör handhar kamerorna oberoende av drönaren i övrigt.

Följande sensorer är tillgängliga i M200-serien:

 • DJI Zenmuse X4S
  1 tums sensor, 4K60fps video, 20 megapixel stillbild

 • DJI Zenmuse X5S
  CMOS 4/3" sensor, 4K60fps video, 20.1 megapixel stillbild

 • DJI Zenmuse Z30
  30x optisk zoomkamera

 • DJI Zenmust XT
  FLIR värmekamera med varianter av linser

dji-matrice-200-product-3.png

DJI Matrice 210 - RTK

Med tillägget RTK (Real Time Kinematic) får man två riktigt bra egenskaper på köpet. Den första är ökad flygprecisionsförmåga. Detta innebär, att när drönaren står still kan den hovra med några få centimeters noggrannhet i alla ledder. Detta underlättar flygning, och gör det enklare att passera och flyga i trängre passager.

RTK består av tre toppmonterade GNSS-enheter. Med hjälp av dessa kan så kallat true heading erhållas, vilket förenklat innebär att drönaren tar hjälp av GNSS:erna för att staka ut exakt kompassriktning. Det konventionella metoden för att ta reda på kompassriktning i andra drönare är att använda en magnetometer, eller digital kompass som det också kallas. Denna komponent har dock en stor nackdel, då den i vissa situationer kan störas ut av bland annat elektromagnetisk strålning. Detta är något man kan minimera med hjälp av RTK, och därför är Matrice 210 RTK bättre lämpad för exempelvis inspektion av elledningar.

DJI Matrice 210 RTKs flygtid

Matrice 210 RTK flyger med dubbla batterier. Detta ger förutom längre flygtider och en högre säkerhet, då Matrice 210 RTK kan flyga vidare med enbart ett aktivt batteri. Flygtiden är maximalt 35 minuter med Zenmuse X4S och det större batteriet TB55 på 7660 mAh.

dji-matrice-200-battery-flight-time.png

DJI Matrice 210 RTKs kraftfulla funktioner

dji-matrice-200-product-2.png

DJI AirSense
Matrice 200-serien är utrustad med en ADS-B transponder, som ger realtidsinformation om övrigt flyg i närområdet, och ger varningar vid eventuell kollisionsrisk.

Appkompatibel
Matrice 210 RTK kan flygas med DJI GO 4, standardappen för DJI´s produktutbud. Det finns också en unik app för Matrice 210 RTK kallad DJI Pilot. Appen används för inställningar både för drönare och kamera, samt visar konstant livebild.

Videolänk med lång räckvidd
Videolänken DJI Lightbridge står för videoöverföringen, och ger en maximal räckviddsprestanda på 3,5 km på 2,4 Ghz-bandet.

DJI FlightHub
En ny mjukvaruapplikation från DJI, kallad FlightHub erbjuder flera användare att se på livebild från Matrice 210 RTK på distans. Genom inloggning kan flygdata, lokalisering och livebild övervakas.

DJI Matrice 210 RTK är skapad för professionellt användande

Matrice 210 RTK är skapad för en mängd olika industriella tillämpningar. Med unika egenskaper har den snabbt blivit en av de mest populära på marknaden.

Specifikationer
CP.HY.000064
Kommentarer
Inga kommentarer
FAQ
Relaterade produkter
29 990 kr
DJI Zenmuse Z30 är en kompakt och högkvalitativ kamera med 30x optisk zoom. Perfekt anpassad för inspektion av vindkraftverk, luftledningar, för sökuppdrag eller annan svåråtkomlig infrastruktur.
Från 73 430 kr
Zenmuse XT förenar DJI´s styrka inom gimbalteknologi, med FLIR´s styrka på värmekameror. En mycket kompetent värmekamera för professionella applikationer.
Från 127 490 kr
Zenmuse XT förenar DJI´s styrka inom gimbalteknologi, med FLIR´s styrka på värmekameror. En mycket kompetent värmekamera för professionella applikationer.
699 kr
DJI Care Refresh ger dig en utökad garanti för din Zenmuse X4S, så att du kan du flyga med ökad trygghet. Garantiplanen täcker flertalet olika skadescenarion inklusive vattenskador
Nyligen visade produkter
0 kr
Matrice 210 RTK är flaggskeppet i DJI´s Enterprise-segment, och anpassad för en mängd olika industriella applikationer.

Meny

Inställningar

Kontakta Swedron

Mån-Fre 08-17
Telefon

031-712 80 30

E-post

info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger vardagar 08-17.

Skapa ett konto för att kunna spara Gillade produkter

Logga in

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in