loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Inspire 2

Bildkvalitet, styrka och innovativa lösningar är ledorden för Inspire 2. Skapad för filmmakare och entreprenörer som sätter kvalité i främsta fokus.

33 999 kr
- Inklusive moms
Finns i lager 9 st
Artikelnr:
CP.BX.000167
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Inspire 2 är en riktig arbetshäst. Det finns mängder av kameror och tillbehör, vilket gör Inspire 2 till en av de mest populära drönaren för professionellt arbete för film och foto. Inspire 1 var en revolutionerande drönare när den släpptes i slutet av 2014, och en del av det som gjorde den så bra finns naturligt kvar på Inspire 2, som den fällbara armkonstruktionen som ser till att ingen del av drönaren syns i bild, även under de mest extrema flygförhållandena.Listan med möjligheter är lång

DJI Inspire 2 har en nyutvecklad bildprocessor, där hanteringen av data flyttat in i chassit istället för direkt i kameran som på sin föregångare och dess kameror. Videoupplösningen är maximalt 5,2K i CinemaDNG eller Apple ProRes. Att fånga snabba actionscener går enkelt, då drönaren accelererar från 0-80 km/h på fem sekunder, når en toppfart på 93 km/hoch har max stighastighet på 6 m/s.

Batterierna är två till antalet vid varje flygning, och ger ökad säkerhet i form av redundans, och en flygtid på 27 minuter med kameran Zenmuse X4S. Alla batterier har egen inbyggd uppvärmning, vilket gör det möjligt att flyga även i lägre temperaturer (-20 °C).

Inbyggd FPV kamera

Ett uppgraderat videoöverföringssystem med dubbla signalfrekvenser och två separata kanaler, klara att både ge strömmande video från den inbyggda FPV-kameran och huvudkameran samtidigt. Detta förenklar samarbetet mellan pilot och kameraoperatör, och är en mycket uppskattad funktion.Säkerhet

Bredvid FPV-kameran sitter två Visionsensor, som tillsammans med övriga sensor uppåt och nedåt konstant skannar omgivningen, och väjer eller stannar för fysiska hinder. Sensorerna framåt har en räckvidd på upp till 30 m, vilket möjliggör flygning upp till 54 km/h med sensorerna påslagna.Intelligenta flyglägen

Att flyga aktivt, och samtidigt koncentrera sig på kamerans rörelser är inte alltid enkelt. I synnerhet inte när det skall ske i närmare 100 km/h. Detta råder DJI bot på med en mängd olika intelligenta flyglägen.

Spotlight Pro
Spotlight Pro är ett kraftfullt bildalgoritmiskt spårningsläge som gör att även ovana piloter klarar av att gå till komplexa och dramatiska videosekvenser. Med bildanalys låses det tilltänkta objektet i bild under flygning. I Quick Mode börjar du direkt att tracka objektet, och i Composition Mode trackar du längs med en fördefinierad rutt.

QuickSpin
Om kameran når sin maximala rotationsgräns åt något håll, roterar Inspire 2 automatiskt runt i samma riktning för att helt fritt kunna snurra kameran utan begränsningar. Allt detta sker helt automatiskt utan att påverka flygning och videoresultat.

TapFly
Klicka i bilden, och Inspire 2 flyger dit. Du kan i detta läget också bestämma hastigheten, och koncentrerar dig sedan på kamerans rörelser i stället.

ActiveTrack
Markera ett objekt i bilden genom att dra en ruta kring det. Inspire 2 följer sedan efter objektet, samtidigt som den försöker behålla samma perspektiv hela tiden. Du kan närsomhelst styra om drönaren i nya vinklar, och när du släpper behåller den vinkeln även i rörelser.

Smart Return To Home
Under flygning spelas videodata in i bakgrunden. Denna video används för att kunna hitta tillbaka till startposition om du förlorar radiosignalen. Med bildanalys kan Inspire 2 förstå vart den har varit, och kan flyga samma rutt tillbaka, för att på så vis undvika eventuella hinder i dess väg.

Förbättrad video- och kommunikationslänk

Räckvidden på styrning och videoöverföring är upp till 4 km för Europaversionen. Du kan styra alla funktioner helt själv, eller addera ytterligare en standardkontroll eller senaste Cendence för att på ett enklare sätt dela upp arbetsuppgifter. Sändningen kan alterneras mellan 2,4 Ghz och 5,8 Ghz. Den sistnämnda frekvensen ger kortare räckvidd, men kan vara ett bra alternativ i stadsmiljöer eller på andra ställen där det finns många störningskällor på konventionella 2,4 Ghz-bandet. Pilot och kameraman kan stå uppemot 100 m ifrån varandra i Dual Remote Setup.

Broadcast Mode
Det går att skicka video direkt från Inspire 2 i formatet 1080i50 eller 720p60 till exempelvis en sändarbuss. En extra handkontroll används då som mottagare och kopplas samman via HDMI. Om man istället adderar en Cendence handkontroll kan man använda SDI koppling istället.Detta ingår i förpackningen

1 x Inspire 2 drönare
1 x Handkontroll standard
4 x Propellerpar
2 x Intelligenta batterier (TB50)
1 x Laddare + nätkabel
1 x Laddhubb + nätkabel
1 x USB-kabel
1 x MicroSD kort 16 GB
1 x Kalibreringsplatta för visionssystemet
3 x Gimbaldämpare
1 x Monteringssats för propellrar
1 x Transportväska (räknas som leveransförpackning)

Specifikationer
CP.BX.000167
Drönare
Vikt med batteri 3440 g
Dimensioner i flightmode: 48cm bred 47cm lång 32 cm hög Transport mode 53 cm bred, 47 cm lång and 21cm hög
Max stighastighet P-mode: 5 m/s S-mode: 6m/s
Max nedstigningshastighet 4m/s
Max hastighet 94km/h
Max flygtid med x4s: 27min med X7: 23min
Max flygavstånd 3.5km
Max vindmotstånd 10m/s
Användartemperatur -20° to 40° C
Användarfrekvenser 2.4GHz, 4.8GHz
Hovringskapacitet Vertical: ±1.64 feet (0.5 m) or ±0.33 feet (0.1 m, Downward Vision System enabled) Horizontal: ±4.92 feet (1.5 m) or ±0.98 feet (0.3 m, Downward Vision System enabled)
Batteri
Kapacitet 4280 mAh
Volt 22.8 V
Batterityp LiPo 6S
Energiinnehåll 97.58 Wh
Nettovikt 515 g
Laddningstemperatur 5° to 40° C
Max effekt laddning 180 W
Handkontroll
Användarfrekvenser 2.4GHz, 4.8GHz
Max sändningsavstånd 3.5km
Temperaturområde -20° to 40° C
Batteri 6000mAh 2S LiPo
Volt/Ström iOS: 1 A @ 5.2 V (Max); Android: 1.5 A @ 5.2 V (Max)
Maxmått mobil enhet Platta och Smartphone
Kommentarer
Inga kommentarer
Vanliga frågor
Vad ingår i paketet
Relaterade produkter
7 190 kr
DJI Zenmuse X4S är en kraftfull kamera med en 1" tum lins, 20 megapixlar och upp till 28 000 ISO.
Tello - Iron Man Edition drönare framifrån Tello - Iron Man Edition drönare snett ovanifrån
✔ Julkampanj
1 099 kr 1 499 kr
För Marvel fans finns nu Tello Iron Man Edition. Perfekt för att lära dig att flyga drönare om du är nybörjare eller helt enkelt bara är ett stort fan av Marvel och Iron Man.
Nyligen visade produkter
33 999 kr
Bildkvalitet, styrka och innovativa lösningar är ledorden för Inspire 2. Skapad för filmmakare och entreprenörer som sätter kvalité i främsta fokus.

Meny

Inställningar

Kontakta Swedron

Telefon

031-712 80 30

E-post

info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger vardagar 08-17.

Skapa ett konto för att kunna spara Gillade produkter

Logga in

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in