loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

DJI Mavic 2 Enterprise (Zoom)

DJI Mavic 2 Enterprise levereras med unika egenskaper och funktioner med inriktning på professionell användning.

26 490 kr
- Inklusive moms
Finns i lager 19 st
Artikelnr:
CP.EN.00000038.01
Varumärke:
Produktbeskrivning

DJI Mavic 2 Enterprise (Zoom)


Smarta tillbehör

DJI Mavic 2 Enterprise levereras med tre smarta tillbehör för olika ändamål.

M2E Beacon

En starkt blinkande LED-lampa gjord för att synas. Gör din omgivning uppmärksam att en drönare är verksam inom ett område på ett avstånd ända upp till 5 km.

M2E Spotlight

Lokalisera nödställda eller använd för att lättare orientera sig i mörker. Ger en belyst vy upp till 30 m framför drönaren.

M2E Loudspeaker

Kommunicera med räddningspersonal, nödställda, folksamlingar med mera i realtid. En mycket högljudd högtalare för sin storlek med en ljudnivå på 100 db på 1 meters avstånd (jämförbart att stå nära en högtalare på ett uteställe). Beroende på omgivning kan högtalaren uppfattas på avstånd mellan 20-40 meter. Allt som spelas in kan lagras för att repetera vid flertalet tillfällen.

Er drönare - er data

DJI har förfinat tekniken för att förbättra säkerheten före start och flygning vilket ger en förbättrad användarupplevelse. Dessutom har dessa funktioner införts för att hantera de problem som är relaterade till datasäkerhet särskilt för myndigheter och företagare. Det krävs lösenord för att starta samt för att föra över data från det inbyggda minnet i Mavic 2 Enterprise. Allt för att skydda utomstående för att komma åt känslig information.


Tillförlitlig data

För vissa typer av användning är precision och tidpunkt en viktig faktor. Därför sparas både plats (koordinater), tid och datum i varje enskild bild som tas och kan med enkelhet visas upp i efterhand.

dji-mavic-enterprise-time-date-stamp.jpg


DJI AirSense

Nu har även Mavic 2 Enterprise utrustats med ADS-B transponder precis som på Matrice 200-serien. Undvik faror genom omedelbara positioneringsvarningar i DJI Pilot-appen från närliggande flygfarkoster utrustade med ADS-B-transponder.


Säkrare flygning

Mavic 2 Enterprise har en förbättrad FlightAutonomy vilket ger hinderavkänning i flertalet riktningar. Ett avancerat sensorsystem bestående av åtta högupplösta kameror samt två infraröda sensorer placerade på drönarens sidor säkerställer flygning med minskad risk för kollisioner. De kraftfulla sensorerna arbetar tillsammans för att bestämma relativ hastighet och avstånd mellan drönare och ett objekt så att du kan flyga med högre säkerhet även i komplexa miljöer.


Kamera med inbyggd zoom

Mavic 2 Enterprise är utrustad med en 2x optisk och 3x digital zoom. Att se föremål från längre avstånd ger en säkrare flygning med mindre risk för skador för omgivning och utrustning.


Förbättrad på många punkter

För att förbättra användarupplevelsen under flygningen har DJI gjort avsevärda förbättringar på den befintliga tekniken som återfinns i DJI Mavic 2 Zoom och har också infört nya funktioner som hjälper operatörer att bättre genomföra uppdrag efter behov genom olika typer av uppdrag.

1. OcuSync 2.0 Transmission System

Användare kan uppleva förbättrad flygprestanda med OcuSync 2.0, som stöder automatisk dubbel frekvensbandskoppling mellan 2,4 GHz och 5,8 GHz. Detta säkerställer ett mer tillförlitligt och stabil flygning och förbättrad videoöverföring på upp till 5 km vid 1080p upplösning (CE-version för Europa).

2. FOC ESCs & Propulsion

Mavic 2 Enterprise levereras med en ny uppsättning av propellrar idealiska för manövrering genom komplexa miljöer samtidigt som propellerns ljud reduceras. Med detta nya och förbättrade framdrivningssystem kan användarna njuta av en längre flygtid på upp till 31 minuter och en maxhastighet på 72 km/h.

3. 24 GB ombord datalagring

Tidigare var Mavic-serien begränsad till endast 8 GB intern lagring. Den nya Mavic 2 Enterprise har nu ett uppgraderat 24 GB internt minne. Användare kan njuta av mycket mer lagringskapacitet, fånga och lagra mycket mer data än vad som tidigare var möjligt i en enda flygning.

4. Diskret flygläge

För brottsbekämpning eller känsliga uppdrag som kräver en diskret flygning, särskilt under natten, stänger du helt enkelt av alla LED-lampor och genomför flygning helt utan visuell närvaro.

5. Uppvärmda batterier

När så krävs eller via en specifik knapptryckning på batterierna värme de upp till optimal temperatur inför flygning i kalla klimat. Mavic 2 Enterprise kan på detta sätta användas ned till -10° C utan bekymmer.


Vad ingår i paketet?

1 x Mavic 2 Enterprise drönare
1 x Transportväska (rymmer även Fly More paketet)
1 x Fjärrkontroll
1 x Batteri drönare
1 x Batteriladdare + nätsladd
3 x Propellerpar
1 x USB-sladd (USB 3.0 till USB Typ-C)
1 x USB-Adapter
1 x Täckskyddsplatta för tillbehörs-port
1 x Högtalare
1 x Sökljus
1 x LED-Beacon

Specifikationer
CP.EN.00000038.01
Kommentarer
Inga kommentarer
Relaterade produkter
4 990 kr
Fly More Kit till Mavic 2 Enterprise. Består av extra uppvärmningsbatterier, propellrar, powerbank adaptor, batterihubb, billaddare och behändig extra bred axelväska. Funkar till både Mavic 2 och Mavic 2 Enterprise.
DJI Flight Simulator Enterprise ger dig möjlighet att öva fri flygning och olika scenarion med DJI´s utbud av drönare. Realistisk känsla och grafik gör den väl lämpad för internutbildning av personal på företag och...
3 299 kr
Enterprise Shield Basic erbjuder ett bekymmersfritt ägande under det första året till Mavic 2 Enterprise (Zoom). Betala en fast kostnad vid reparationsskador upp till två tillfällen. Täcker pilotfel och även...
1 549 kr
För Marvel fans finns nu Tello Iron Man Edition. Perfekt för att lära dig att flyga drönare om du är nybörjare eller helt enkelt bara är ett stort fan av Marvel och Iron Man.
DJI Mavic 2 Dual drönare med värmekamera DJI Mavic 2 Enterprise Dual (Thermal)
Populär!
31 500 kr
DJI Mavic 2 Enterprise Dual levereras med en RGB-kamera och värmekamera integrerad i en smidig lösning. Speciellt lämplig för dig som arbetar med Bevakning/säkerhet, SAR, Räddningstjänst. 
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakt & info

Telefon

031-712 80 30

E-post

info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 08-17.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in