Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

Mavic 2 Pro / Zoom Soft Backpack (Smart Controller) MAVBAG35-03 | HPRC

HPRC - Mavic 2 Pro / Zoom ryggsäck MAVBAG35-03. Denna väska har utrymme för Mavic 2, Smart Controller och diverse tillbehör.

1 790 kr
- Inklusive moms
Beställs efter order ca 12 dagar lev.tid
Artikelnr:
MAVBAG35-03
Varumärke:
Produktbeskrivning

HPRC är kända för sina proffsväskor för kameror och drönare. Det är kvalitet rakt igenom och din utrustning är väl skyddad. De hårda väskorna tål tuffa transporter och och är praktiska eftersom all utrustning ligger på sin plats och är lätt att hitta tillbehören. Ibland vill man dock ha händerna fria, t ex om man behöver gå en bit eller skall ut i naturen. Då är en ryggsäck praktisk. HPRC har därför tagit fram en stabil ryggsäck med samma suveräna inredning som de hårda väskorna.

Specifikationer
MAVBAG35-03
Kommentarer
Inga kommentarer
Relaterade produkter
15 290 kr
Hasselbladskamera med 1" sensor ger dig möjligheter att fota och filma i dåliga ljusförhållanden. Liten, smidig och lättflugen Active Track 2.0 DJI OcuSync 2.0 med räckvidd runt 3 km. Sensorer fram, bak och...
12 490 kr
DJI Mavic 2 Zoom är DJI´s första drönare i konsumentsegmentet med en optisk zoomkamera. DJI har just nu problem med produktion av denna produkt. Förväntad inleverans först 2020.
Flipside 500 AW II | Lowepro Flipside 500 AW II | Lowepro
Mavic Series
DSLR
2 590 kr
Ryggsäck med superhög kapacitet och med säker tillgång till innehållet nära kroppen för fördjupade DSLR-kameror och stora linser. Även plats för mindre drönare som Mavic Pro eller Mavic AIR.
Flipside 300 AW II | Lowepro Flipside 300 AW II | Lowepro
Mavic Series
DSLR
1 470 kr
Medelkapacitets DSLR-kameraryggsäck med säker och snabb åtkomst intill kroppen. Även plats för mindre drönare som Mavic Pro eller Mavic AIR.
ProTactic BP 450 AW II | Lowepro ProTactic BP 450 AW II | Lowepro
Mavic Series
2 999 kr
En professionell kameraryggsäck som levererar uppdragskritisk åtkomst för två kameror och har flera tillbehörsfästpunkter. I huvudsak för kameror men även för mindre drönare som tillbehör.
Freeline BP 350 AW grå | Lowepro Freeline BP 350 AW grå | Lowepro
Mavic Series
3 350 kr
Premiumryggsäck i mångsidig format utformad för dagens berättare, foto- och videografer. Bästa tänkbara materialval. Denna i grått, finns även i svart färg.
Freeline BP 350 AW svart | Lowepro Freeline BP 350 AW svart | Lowepro
Mavic Series
3 350 kr
Premiumryggsäck i mångsidig format utformad för dagens berättare, foto- och videografer. Bästa tänkbara materialval. Denna i svart, finns även i grå färg.
Nyligen visade produkter

Meny

Inställningar

Kontakta Swedron

Telefon

031-712 80 30

E-post

info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger vardagar 08-17.

Skapa ett konto för att kunna spara Gillade produkter

Logga in

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in