loading spinner
Klicka för att visa fler produkter
Kunde inte hitta några produkter

M2 undervattensdrönare | Chasing

Chasing M2 är en lätt undervattens- ROV/drönare som är designad för professionella användare och med industriellt användande i åtanke. Konstruktionen gör den lämpad för inspektioner av skrov och bryggor, konstruktioner samt för sök och räddning.

31 990 kr
747 kr/mån
Finansiering
- Inklusive moms
Välj paket
  • Drönare, handkontroll, laddare, manuell vinda och 100 m kabel
  • Drönare, handkontroll, laddare, manuell vinda och 200 m kabel
Ej i lager
Artikelnr:
M2-100M
Varumärke:
Produktbeskrivning

Chasing M2 - Undervattensdrönare för proffs

Efter att ha erövrat luften tittar tekniken nu åt andra håll och tar oss längre ner under ytan med den nya undervattensdrönaren M2 från Chasing. Chasing introducerade sig som ett spännande nytt företag och pionjärer inom undervattensdrönare med Gladius Mini - en lätt och prisvärd drönare för entusiaster.

Nu tar man steget vidare till en professionell undervattensdrönare (ROV), den nya M2. Chasing M2 är en lättviktig undervattens- ROV/drönare som är designad för professionella användare och med industriellt användande i åtanke. Konstruktionen gör den bra för inspektioner av skrov och bryggor, undervattenskonstruktioner, sök och räddning. Nya funktioner för M2 är fler och starkare motorer, förbättrad kamera, förbättrad bildkvalitet och möjligheten att fästa lasermätare, griparm eller andra tillbehör, upp till 1,5 kg, som kan komma att hjälpa dig i ditt arbete.

Trots sin låga vikt på 4,5 kg har M2 en vektordriven motorlayout med åtta motorer som möjliggör fria rörelser i alla riktningar. Den kan köras i upp till 3 knops hastighet, dyka ner till 100 m och arbeta inom en 200 m horisontell radie. Motorerna är utrustade med en anti-stuck motorteknik för att minska risken för att motorn fastnar i sand eller andra föremål. Detta gör att piloten kan arbeta säkert och pålitligt i alla typer av komplicerade undervattensmiljöer.Förbättrad kamera och LED-ljus

M2-kameran erbjuder 4K-video, en ljusstark f/1.8-bländare och är utrustad med en 1/2.3 Sony CMOS med elektronisk bildstabilisering vilket kraftigt förbättrar kamerans prestanda och dynamiska omfång. Drönaren är också utrustad med två dimbara LED lampor på 2000 Lumen.

Utbytbart batteri

En annan ny spännande funktion är det nya utbytbara batteriet. M2 levereras med ett 99Wh batteri som ger en körtid på 2-4 timmar. Om du behöver en längre driftstid finns ett nytt 200Wh-batteri tillgängligt (ingår inte) som förlänger driftstiden anmärkningsvärt. En funktion som efterfrågats mycket är möjligheten att ansluta externa tillbehör för att förbättra drönarens funktioner. M2 är nu kompatibel med sofistikerade tillbehör som griparm, GoPro-kamera, externa LED-lampor och lasermätare etc. Den maximala lastförmågan är 1,5 kg och uppfyller många av branschens krav.

Specifikationer

  • Designad för professionella användare, till exempel för inspektioner av skrov och bryggor, undervattenskonstruktioner, sök och räddning.
  • 8 drivmotorer
  • Utbytbart batteri
  • 4K video
  • Max djup 100 m
  • Kompatibel med extra utrustning som griparm, GoPro-kamera, lampor och lasermätare.
Specifikationer
M2-100M
Omdömen
Relaterade produkter
Nyligen visade produkter
Från 31 990 kr
Chasing M2 är en lätt undervattens- ROV/drönare som är designad för professionella användare och med industriellt användande i åtanke. Konstruktionen gör den lämpad för inspektioner av skrov och bryggor,...

Meny

Inställningar

Kontakt & info

031-712 80 30
info@swedron.se

Det går också bra att använda chatten längst ner till höger på sidan vardagar 10-16.

Övrig info
  • Leveranstid 2-4 vardagar.
  • Frakt 99 SEK. Fri frakt över 2000 SEK

Skapa ett gratis konto för att kunna använda önskelistor

Logga in